Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

EXCLUSIV! Cristina, despre participarea la "Mireasă pentru fiul meu": "A însemnat totul pentru noi, pentru că ne-am găsit unul pe celălalt şi ne-am unit destinele!"

Au participat la "Mireasă pentru fiul meu", în cel de-al treilea sezon şi au impresionat o ţară întreagă cu povestea lor de iubire. Andrei şi Cristina sunt acum, la un an de la finalizarea competiţiei, mai mult decât fericiţi

Au participat la "Mireasă pentru fiul meu", în cel de-al treilea sezon şi au impresionat o ţară întreagă cu povestea lor de iubire. Andrei şi Cristina sunt acum, la un an de la finalizarea competiţiei, mai mult decât fericiţi.


Andrei şi Cristina în timpul emisiunii Mireasă pentru fiul meu

Aflaţi ce mai fac cei doi concurenţi, mai jos:

Tu şi Andrei v-aţi bucurat de susţinerea fanilor vreme îndelungată. Cum este viaţă voastră, acum, în afară competiţiei?

Viaţa noastră după terminarea competiţiei s-a schimbat complet, pentru că am intrat singuri şi am ieşit suflete pereche, deci cu siguranţă este mai bună pentru că suntem împliniţi sufleteşte!

Care sunt reacţiile oamenilor atunci când vă văd?
Oamenii care ne înconjoară ne privesc cu admiraţie, cel puţin asta simţim şi crede-ne nu este bucurie mai mare decât a vedea zâmbetele pe chipul lor pentru că nu s-au înşelat când au ales să creadă în noi şi să ne susţină necondiţionat.

Andrei şi Cristina, foşti concurenţi "Mireasă pentru fiul meu", apariție incendiară, la plajă! Imaginile cu care și-au încântat fanii

Cum este Cristina acum, la aproape un an de la ieşirea din competiţie?

Cristina este acceaşi faţă rebelă, dar în acelaşi timp matură, iubitoare şi plină de viaţă, zic eu!

Cum este relaţia dintre tine şi Andrei în afară casei?

Relaţia dintre mine şi Andrei este la fel de intensă că şi în emisiune, doar că acum ne bucurăm de libertate şi intimitate,în schimb dacă ne deranjează ceva nu ezităm să ne spunem, ba chiar să ne certăm, Deşi asta se întâmplă rareori deoarece acum avem posibilitatea de a comunica fără să fim traşi la răspundere sau criticaţi. Cu toate astea, noi putem spune că suntem fericiţi şi că avem o relaţie perfectă din punctul nostru de vedere!

Cum ţi-a schimbat viaţă ”Mireasă pentru fiul meu” şi cum ai descrie experienţa această?

Dacă ne-ai fi întrebat în urmă cu un an, ţi-am fi spus că participarea la acest show matrimonial a fost o experienţă de viaţă, s.a.m.d, astăzi îţi spunem că a însemnat totul pentru noi, pentru că datorită emisiunii ne-am găsit unul pe celălalt şi ne-am unit destinele.

Ai urmărit sezonul acesta de ”Mireasă pentru fiul meu”? Ce părere ai despre concurenţi?
Sincer nu avem timp să urmărim, dar ce vedem din postări pe internet ne dă senzaţia cum că ar fi nişte persoane slabe de înger, pentru că deşi au parte de mult (şi când spunem mult păi aşa este) mai multe faţă de ce aveam noi, ei clachează, sărind gardul. În rest, nu vrem să ne dăm cu părerea pentru că şi noi am trecut prin ce trec ei şi nu vrem să demoralizăm pe nimeni, din contra le dorim putere şi o finală de poveste.

FOTO: Aurelian de la "Mireasă pentru fiul meu" a uitat-o pe Gina! Cu cine se iubeşte fostul concurent


În continuare se desfăşoară înscrieri în competiţie...Ce le-ai transmite celor care vor să vină în emisiune pentru a-şi întâlni marea dragoste?

Pentru cei care au de gând să se înscrie le transmitem bafta multă, să fie naturali pentru că vor avea de câştigat şi să fie încrezători dacă într-adevăr îşi caută jumătatea, destinul le va surâde.

Ce planuri aveţi de viitor? Va doriţi un bebeluş?

Pentru moment ne-am clădit ceva al nostru şi ne-am stabilit în Bucureşti. Avem şi proiecte pe care urmează să le concretizăm, cei care ne iubesc ştiu ce anume ne pasionează şi pe această cale vrem să le mulţumim încă o dată pentru aprecieri şi iubirea care ne-o poartă! Despre un bebe ce să îţi spunem, se ştie foarte bine că Andrei îşi doreşte o fetiţă, dar nu vrem să grăbim lucrurile până nu ne punem bine pe propriile picioare, dar nu se ştie niciodată...când o vrea Dumnezeu!

Recomandari