Antena Căutare

FOTO: Adrian, fostul partener al Edinei de la ”Mireasă pentru fiul meu”, iubește din nou! Cine este femeia care l-a cucerit

Au trecut mai bine de patru ani de la încheierea primului sezon al emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu”, sezon care i-a avut ca protagoniști pe Edina și pe Adrian, iar acum acesta pare să-și fi găsit cu adevărat fericirea.

Au trecut mai bine de patru ani de la încheierea primului sezon al emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu”, sezon care i-a avut ca protagoniști pe Edina și pe Adrian, iar acum acesta pare să-și fi găsit cu adevărat fericirea.

Au impresionat oameni din toate colțurile țării cu povestea lor, însă lucrurile nu au funcționat între ei. S-au despărțit după ieșirea din competiție, iar acum Adrian pare să zâmbească din nou, iar ”vinovată” se face o blondă focoasă.

FOTO: Florina de la ”Mireasă pentru fiul meu”, tot mai senzuală pe rețelele de socializare! Se machiază strident și își etalează formele apetisante

În urmă cu doar câteva ore, el și-a prezentat noua parteneră prietenilor de pe Facebook, care n-au ezitat să-și arăte susținerea. Adrian, mie îmi place, ție ... îți place?!”, i-a scris o prietenă.

Andrei şi Cristina, foşti concurenţi "Mireasă pentru fiul meu", apariție incendiară, la plajă! Imaginile cu care și-au încântat fanii

Dacă relația dintre cei doi va funcționa, rămâne de văzut. Cert este că acum Adrian nu mai este singur, iar după zâmbetul din imagine am putea spune că e foarte fericit.

Imagini nerecomandate cardiacilor! Loredana, concurenta de la ”Insula Iubirii”, și-a etalat trupul de zeiță într-un pict... Ieri, la Timișoara, orașul în care s-au organizat primele preselecții pentru un show cu pedigree de vedetă: Un câine fac...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x