FOTO! Concurentele Next Top Model au parte de o noua lectie de stil. Frumoasele fete invata sa danseze Bollywood style

In cel de-al optulea episod Next Top Model by Catalin Botezatu, difuzat joi, 3 noiembrie, de la 20:20, protagonistele au parte de o noua lectie de gratie si stil. Bote profita de prezenta Sushmei Patel, pentru a le explica fetelor expresivitatea prin dans. Si nu orice dans, ci vestitul dans indian Bollywood style. Cel mai bine pare sa se descurce insa…tot Bote.

Modelling-ul nu presupune doar defilare pe catwalk. Sa fii model nu e deloc usor, iar Bote vrea cu orice pret sa le explice asta concurentelor Next Top Model. Astfel, Catalin a profitat de prezenta celebrului designer indian Sushma Patel pentru a le oferi protagonistelor show-ului o adevarata lectie de expresivitate prin dans. Si nu orice dans, ci vestitul dans indian Bollywood style.

Sushma incepe prin a le explica fetelor ca dansul indian implica foarte multa gratie si o atentie deosebita la miscarile mainilor, tinuta si, mai ales, o privire impunatoare. Este un dans cu personalitate, un dans care implica multa atitudine, expresivitatea fiind unul dintre cele mai importante lucruri in modeling. Sushma le explica pas cu pas coregrafia dansului.

Desi incearca din rasputeri sa tina pasul cu frumoasa indianca, fetele nu fac decat sa isi dea cu stangul in dreptul. Nu se sincronizeaza deloc, parca-ar fi de lemn. Catalin, care a stat deoparte si le-a observat, furat de ritmurile bollywoodiene si intrigat de stangacia fetelor, intervine si incepe sa danseze alaturi de ele.

"Le are Bote!" spun fetele amuzate. Acesta danseaza frenetic, prinzand imediat ritmul. Si nu se lasa, ci lucreaza cot la cot cu fetele pana reusesc impreuna sa invete coregrafia. La final, fetele aclama intr-un glas: "Catalin raskapur! Catalin raskapur!".

Aceasta lectie, pusa la cale de Catalin impreuna cu creatoarea indiana Sushma Patel, nu este deloc intamplatoare. Miscarile extrem de gratioase le vor ajuta cu siguranta pe mai departe, pentru surprizele pe care celebrul designer roman le-a pregatit protagonistelor Next Top Model in cel de-al optulea episod al incendiarului show, difuzat joi, 3 noiembrie, de la 20:20.

Ultimele știri