Căutare Live

Frumusețea, moștenire de familie! Cum arată fratele Medanei de la „Insula iubirii”. Fanele: „Deci nu pot să cred!”. FOTO

Medana, concurenta de la „Insula Iubirii”, este una dintre cele mai frumoase participante ale acestui sezon al emisiunii. Brunetă, cu ochii migdalați și trup tras ca prin inel, nu e de mirare că însuși Matei, „ispita supremă” din Thailanda a rămas blocat atunci când a văzut-o prima dată. În plus, i-a dat imediat papucii Elenei, rivala Medanei, pentru  a se putea apropia de favorita lui.

Medana, concurenta de la „Insula Iubirii”, este una dintre cele mai frumoase participante ale acestui sezon al emisiunii. Brunetă, cu ochii migdalați și trup tras ca prin inel, nu e de mirare că însuși Matei, „ispita supremă” din Thailanda a rămas blocat atunci când a văzut-o prima dată. În plus, i-a dat imediat papucii Elenei, rivala Medanei, pentru a se putea apropia de favorita lui.

Frumoasa din Alba-Iulia a venit să-și testeze în emisiune sentimentele pentru iubitul ei, Robert, și l-a cucerit iremediabil pe Matei, cel despre care se spune că ar putea cuceri orice femeie, indiferent de statutul marital.

Care să fi fost atuurile Medanei? Spontaneitatea, capacitatea extraordinară de comunicare, frumusețea? Ultima e caracteristică de familie, căci și frățiorul ei mai mic, Alex, este drăgălaș și seamănă destul de bine cu sora lui mai mare. Medana le-a făcut cunoștință fanilor cu frățiorul ei mai mic prin postarea unei fotografii pe Facebook. „Deci nu pot să cred!”, au scris unii, crezând inițial că bruneta e singură la părinți.

A venit în emisiune pentru „testul dragostei”

După zece ani de relaţie cu Robert, Medana era în viziunea multora o fată „deja luată”. Dar cum socoteala din casă nu se potrivește de multe ori cu cea din târgul... thailandez, ea s-a simțit atrasă și de Matei, „ispita supremă”. Care va fi deznodământul acestui trio amoros, vom afla împreună, numai la Antena 1.

Adio, visul frumos s-a terminat?! Cel mai iubit cuplu de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a destrămat? „Unde-i v... Fecioarele încearcă să-şi mărească sursele de venit. Horosocopul zilei de 24 iunie...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri