Căutare Live

Un an de Observator 12:00-14:00! Gabriela Sauciuc Cicone și trupa de copii "Miracol", reprezentație inedită în direct, la TV

A trecut un an de zile de când Observatorul, ediția de prânz, s-a reinventat și a intrat în casele românilor cu două ore de emisie, iar astăzi a fost sărbătorit din plin. 

Astfel, în cadrul ediției de astăzi, Gabriela Sauciuc Cicone a venit în direct cu trupa de copii ”Miracol”, oferind un moment cu totul și cu totul spectaculos.

Observator 12:00-14:00 a împlinit un an. Mirela Vaida, surpriză pentru prezentatori: ”La mulți ani, dragilor. E foarte frumos că îmbinați utilul cu plăcutul!”

De peste trei decenii, Gabriela Sauciuc Cicone pregătește și îndrumă pe calea către succes în muzica ușoară adulți dar mai ales copii. A fost profesoară și la Școala Populară de Arte dar s-a întors mereu la cei mici, în prezent activând la Clubul copiilor Sector 6, unde a înființat și coordonează trupa de copii "Miracol". Compune melodii pentru copii, precum "Vreau să fiu vedetă", "Cățelușul meu", "Mica vedetă", "Mie-mi place muzica", "Lumea basmelor" și multe, multe altele.

Observator 12:00-14:00 a împlinit un an. Mirela Vaida, surpriză pentru prezentatori: ”La mulți ani, dragilor. E foarte f... În zi aniversarã, prezentatorii Observator 12 au avut parte de surprize în direct: ”Sunteți una dintre cele mai pozitiv...
Ultimele știri