Căutare Live

Happy Channel difuzează producţia braziliană Orfanii unei naţiuni, din 29 septembrie

Happy Channel difuzează producţia braziliană "Orfanii unei naţiuni", câştigătoare a unui premiu Rose d’Or, dar şi Grand Prize la Seoul Drama Awards,începând din 29 septembrie, ora 22:00.

Happy Channel difuzează producţia braziliană Orfanii unei naţiuni, din 29 septembrie de la ora 22:00.

Începând din 29 septembrie, de luni până vineri, de la ora 22:00, Happy Channel va difuza în premieră producţia braziliană marca Globo, Orfanii unei naţiuni.

Maria Buză şi Marius Rizea, sursa de comedie în serialul Adela de la Antena 1

Având la bază un subiect cutremurător, războiul civil sirian din 2011, serialul este prima producţie braziliană care şi-a adjudecat în palmares un premiu Rose d’Or, unul dintre cele mai importante festivaluri internaţionale dedicate producţiilor de gen, în 2019, dar şi premiul Grand Prize la Seoul Drama Awards, echivalentul din Asia pentru premiile Emmy.

Happy Channel difuzează producţia braziliană Orfanii unei naţiuni, din 29 septembrie de la ora 22:00

Scris de Duca Rachid şi Thelma Guedes, Orfanii unei naţiuni descrie războiul din Siria, văzut prin ochii refugiaţilor. Serialul o plasează în centrul poveştii pe Laila (Julia Dalavia), victimă a războiului. Elias (Marco Ricca) și Missade Faiek (Ana Cecília Costa) fug în Liban împreună cu copiii lor, Khaled și Laila – cea din urmă fiind de acord să se căsătorească cu puternicul șeic Aziz Abdalah, în schimbul unor bani pentru a plăti tratamentul fratelui său, care a fost grav rănit într-o explozie.

Anca Sigartău şi Marian Râlea fac parte din distribuţia serialului Adela de la Antena 1

Când fratele ei moare, aceasta fuge în Brazilia împreună cu părinții ei, fapt care îl deranjează pe logodnicul său. În cele din urmă, acesta decide să îl trimită pe iubitul fiicei sale și mâna sa dreaptă, Jamil, după Laila. Laila se îmbarcă spre Brazilia cu speranța de a trăi o nouă viață alături de Jamil (Renato Góes), de care se va îndrăgosti iremediabil. Intreaga poveste va putea fi urmărită de către telespectatorii Happy Channel în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 22:00.Parteneri
3 zodii care se despart în săptămâna 4 – 10 iulie 2022. Nativii care au probleme în dragoste
Catine.ro
Ultimele știri
x