Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Iata care sunt cele sase masti din aceasta editie Demascarea! Iti dai seama ce vedete sunt in spate?

Decebal si Che Guevara vin duminica in platoul Demascarea! Dupa un start in forta saptamana trecuta cand s-a impus pe primul loc in topul preferintelor telespectatorilor din mediul urban, Dan Negru revine saptamana aceasta cu noi deghizari speculoase.

Sase masti senzationale vor poposi in platou, personaje istorice de renume, clovni, lei, pensionari si elevi nonconformisti vor provoca cele doua echipe, conduse de Adelina Pestritu si Ion Dichiseanu sa dea startul unei confruntari pe cinste. Filmarile pentru cea de-a doua editie a emisiunii au durat pana la 3 dimineata, machiajul cumulat pentru cele sase masti depasind 24 de ore.

Ca si saptamana trecuta, fiecare vedeta mascata le va prezenta echipelor un moment artistic, de la momente de umor si muzica la magie, oferindu-le acestora posibilitatea de a gasi indicii importante. Fiecare echipa va avea dreptul la o singura intrebare la care vedeta mascata va raspunde doar afirmativ sau negativ. Nici ajutoarele de masca nu vor lipsi, saptamana aceasta Stela Popescu, Gabriel Dutu si Spitalul 9 indeplinind acest rol.

Desi filmarile s-au incheiat la ora 3 dimineata, o zi incarcata pentru Dan Negru si echipa sa, cea de-a doua editie a emisiunii i-a ramas foarte bine intiparita in memorie carismaticului prezentator de la Antena 1. Pana la ora 5 dimineata, Dan Negru a stat cu invitatul sau, Ion Dichiseanu, povestind pe o banca.

“Intr-una din zilele de filmare, pe la 3 dimineata, iesind din studiouri l-am vazut asezat pe un scaun, linisit si tragand dintr-o tigara, pe Ion Dichiseanu, fusese invitat in show si inainte de a pleca acasa a ales cateva clipe de liniste. M-am asezat langa el si i-am ascultat amintirile…La 3 dimineata, intr-o noapte caniculara de vara…De neuitat si de povestit copiilor…” a scris Dan Negru pe blogul sau.

Recomandari