Căutare Live

Iată cum își petrece timpul liber... Aurel de la „Mireasă pentru fiul meu” a uitat de Valentina

De când s-a despărțit de soția lui, Valentina, Aurel, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" are mai mult timp la dispoziție pe care îl petrece după bunul plac

De când s-a despărțit de soția lui, Valentina, Aurel, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" are mai mult timp la dispoziție pe care îl petrece după bunul plac.

Dacă cineva se aștepta ca Aurel să își facă o nouă iubită, iată că fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" nu este încă dornic de relații amoroase. Aurel stă foarte mult timp în preajma prietenilor săi, iar asta pare să îi aducă liniștea.

Recent, Aurel a făcut declaraţii despre motivele despărţirii de Valentina şi, se pare, certurile dese reprezintă motivul pentru care au ajuns să îşi spună "Adio". "Am făcut cununia civilă, ne-am căsătorit, dar lucrurile nu au mers chiar atât de bine, nu am ajuns la un numitor comun. Nu a fost nimic grav. Am hotărât să ne despărţim, fiecare pe drumul lui. De o săptămână jumătate ne-am spus "Adio". Vorbim zilnic, chiar dacă ne-am despărţit. Nu ne mai dăm o şansă pentru că noi ne contraziceam mereu", a declarat Aurel, recent, pentru emisiunea "Star Matinal" de la Antena Stars.

Vezi fotografii AICI.

Ispita Deea, la ora adevărului: „M-am folosit de Tomiță pentru a-l părăsi pe Cristi!”... O nouă veste bună pentru foștii concurenți de la „Mireasă pentru fiul meu”. A apărut o nouă... mămică!...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri