Căutare Live

În copilărie, Vasile Muraru câștiga toate concursurile de ciocnit ouă de Paște cu un ou de lemn

Actorul Vasile Muraru are Chef de râs de când se știe. În preajma Paștelui, marele umorist își amintește cu drag de momentele din copilărie când câștiga toate concursurile de ciocnit ouă pentru că apela la un ou de lemn.

Actorul Vasile Muraru are Chef de râs de când se știe. În preajma Paștelui, marele umorist își amintește cu drag de momentele din copilărie când câștiga toate concursurile de ciocnit ouă pentru că apela la un ou de lemn.

„Am în minte felul în care așteptam dimineața de Paști, când bunica punea un ou roșu și un ban în cana cu apă și cel care se spăla ultimul câștiga și oul, și bănuțul. Bineînțeles, toți voiam bănuțul, dar pentru mine mult mai folositoare erau ouăle de lemn cu care reușeam să câștig toate concursurile de spart ouă care aveau loc în jurul mesei de Paști”, povestește amuzat actorul. De altfel, tot pe când era copil obișnuia să facă o sumedenie de năzbâtii și în jurul bisericii, în timpul deniilor. „Cu timpul am început să înțeleg adevăratul sens al acestei sărbători și să particip cu adevărat la ritual și la slujbă”, mărturisește Vasile Muraru.

Luni, în cea de-a doua zi de Paște, de la 20:30, la Antena 1, Vasile Muraru are nu doar Chef de râs, ci și o parteneră de scenă care îi ține isonul, Valentina Fătu. Veselia telespectatorilor va fi asigurată de scheciurile pregătite de cei doi renumiți actori, iar cheful de sărbătoare va fi întreținut cu muzică pentru toate gusturile. Sofia Vicoveanca, Maria Dragomiroiu, Corina și Dorian, Nico, Alina Eremia, DJ Sava, Misha, Connect-R, Randi, Uddi & Nadir și Clejanii vor interpreta cele mai îndrăgite melodii ale lor.

FOTO: Îţi mai aminteşti de Edina, câştigătoarea primului sezon "Mireasă pentru fiul meu"? Uite ce s-a ales de ... Antena 3 şi Observator, patru nominalizări la New York Festivals...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri