Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

„In premiera”: firmele fantoma, Romania radioactiva si povestea unuia dintre cei mai mari pictori ai lumii, duminica, de la ora 21.00, la Antena 3

Duminica seara, de la ora 21.00, „In premiera” aduce in atentia publicului trei materiale inedite. Primul reportaj trateaza problema firmelor fantoma in tara noastra. Poate exista un business profitabil intre un om de afaceri prosper si un vagabond semi-analfabet? In Romania, da!

Reporterii „In premiera" au descoperit mii de firme fantoma vandute de personaje bine-cunoscute unor indivizi fara adapost. Metoda „boschetarul" este aplicata inclusiv de demnitari din parlament, atunci cand vor sa scape de datorii si si-au vazut conturile pline, iar noi suntem furati de miliarde de euro. Ce vraji mai fac evazionistii fiscali din Romania, aflati „In premiera", duminica, la ora 21.00, la Antena 3.

Cel de-al doilea material spune povestea unui mare pictor: Michael Lassel. I se spune Salvador Dali al Germaniei, de fapt, el e al Romaniei. „A fost o mare intamplare ca am ajuns sa fiu cunoscut. Asta mi-a fost destinul", a declarat acesta. Cum am reusit sa ramanem fara unul dintre cei mai mari pictori ai lumii, aflati „In premiera", duminica, de la ora 21.00, la Antena 3.

„Romania radioactiva" este ultimul material pregatit de echipa emisiunii pentru editia de duminica seara. Copiii cu malformatii si familiile neconsolate sunt doar doua din consecintele neglijarii avertismentelor si incostientei autoritatilor in ceea ce priveste prezenta uraniului in mai multe localitati din tara noastra.

Nu pierde „In premiera", duminica seara, de la ora 21.00, la Antena 3.

Recomandari