Căutare Live

In seara de Revelion, doctorul Bacalbasa face destainuiri incendiare despre obiceiurile culinare ale romanilor

Suparat nevoie mare pe numarul mare de persoane care nu tin cont de nicio restrictie alimentara si ajung la Urgente de sarbatori, doctorul Bacalbasa reda atmosfera din spital in seara de Revelion. Replicile sale acide, umorul si mai ales modul de a spune lucrurilor pe nume promit sa aduca buna dispozitie in casele romanilor chiar în seara de Revelion, într-o editie incendiara În puii mei, de la 20:20, numai la Antena 1.

Medic nonconformist, cu un simt al umorului iesit din comun, doctorul Nicolae Bacalbasa a starnit mereu hohote de ras cu discursurile sale despre pacientii ajunsi la Spitalul Judetean Galati. Suparat nevoie mare pe numarul mare de persoane care fac din sarbatori un adevarat festin, ajungand apoi inevitabil la Urgente, carismaticul doctor Bacalbasa reda atmosfera din spital in seara de Revelion, într-un interviu de senzatie, acordat reporterului serban Pavlu. Replicile sale acide, umorul si mai ales modul de a spune lucrurilor pe nume promit sa aduca buna dispozitie în casele romanilor chiar în seara de Revelion, intr-o editie incendiara In puii mei, de la 20:20, numai la Antena 1.

Superprogramul de Revelion Antena 1 debuteaza la 20:20, cu o editie speciala In puii mei. Mihai Bendeac va aduce in casele romanilor voia buna si va starni hohote de ras cu personajele atat de indragite pe care le va interpreta special în noaptea dintre ani. Incepand cu 21:45, campionul divertismentului, Dan Negru aduce in casele romanilor un Revelion de poveste, cu artisti unul si unul, muzica aleasa si multa voie buna. 100 de staruri din Romania petrec Revelionul alaturi de Dan Negru, trecand prin transformari incredibile. Mirela Boureanu Vaida cotinua programul special Antena 1 si da startul unui Revelion de Revelion, cu invitati unul si unul care se vor întrece în cantec, dans, mancaruri, povestiri si bancuri.

Dan Negru a incheiat in forta sezoanele Castigi in 60 de secunde si Plasa de stele... Mihai Nesu le transmite un mesaj emotionant romanilor in Revelionul de poveste al lui Dan Negru...
Ultimele știri