Căutare Live

În urma plecării lui Ionuț din competiție, Loredana a sărit gardul! Ce va urma după acest gest necugetat?

Loredana a decis să abandoneze competiția fără să țină cont de regulament sau de dorința publicului! Competiția a fost dată peste cap, după ce Ionuț a părăsit casa.  

Loredana a decis să abandoneze competiția fără să țină cont de regulament sau de dorința publicului! Competiția a fost dată peste cap, după ce Ionuț a părăsit casa.

Eliminarea lui Iacestuia din concurs a făcut-o pe Loredana să își piardă cumpătul, recurgând la un gest necugetat. Într-un moment de disperare, a decis să sară gardul, fugind după iubitul său.

Îndrăgostită până peste cap, nu a rezistat să rămână singură în competiție și a decis că așa este cel mai bine. Cei doi își vor putea trăi povestea de iubire liniștiți, departe de camere de filmat și de gurile rele.

Adio, visul frumos s-a terminat?! Cel mai iubit cuplu de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a destrămat? „Unde-i v... Mireasa Loredana nu i-a iertat pe cei ce i-au nominalizat logodnicul! S-a răzbunat crunt pe cei care au despărțit-o de I...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri