Live acumX Factor
Prime Time 20:30X Factor

Ispita Bianca Roman a dezvăluit cum trebuie să fie bărbatul pe care şi-l doreşte. Toți o vor, dar ea știe ce vrea!

Bianca Roman a dezvăluit ce au greşit foştii ei iubiţi de au pierdut-o şi cum şi-ar dori să fie bărbatul alături de care să rămână pentru totdeauna.

Bianca Roman a dezvăluit ce au greşit foştii ei iubiţi de au pierdut-o şi cum şi-ar dori să fie bărbatul alături de care să rămână pentru totdeauna.

Bianca a mărturisit că a avut ceva probleme personale, iar după ce a depăşit perioada grea a decis să-şi facă un tatuaj prin care să marcheze momentul.

"Am avut o perioadă nu foarte frumoasă şi după ce am depăşit această perioadă am decis să-mi fac acest tatuaj cu o faţă care iese la lumină. Din păcate nu mi-am găsit jumătatea. Aştept şi tot aştept. Poate o să am şi eu norocul ăsta", a declarat Bianca Roman la "Star Matinal", de la Antena Stars.

Ispita a dezvăluit ce au greşit foştii ei iubiţi de au pierdut-o şi cum şi-ar dori să fie bărbatul alături de care să rămână pentru totdeauna: "Îmi plac bărbaţii care arată bine, care se îngrijeşte, dar nu foarte mult. Nu aş vrea să mă bat pe oglindă cu el. Banii nu sunt totul într-o relaţie. Da, sunt încăpăţânată, dar nu fără motiv. Eu sunt foarte defectă. Am defecte şi fizice, dar şi de comportament. Nu am prea multe amintiri din timpul căsniciei mele care a durat două luni. Nunta a fost superbă. Nu am fost înşelată niciodată, dar am ajuns la concluzia că suntem extrem de diferiţi şi am decis s-o luăm fiecare pe drumul lui. Îmi doresc să mă recăsătoresc, chiar îmi doresc".

Recomandari