Jurata X Factor, Kelly Rowland, abia daca mai are timp sa treaca pe acasa

Indragita cantareata americana Kelly Rowland abia mai reuseste sa isi gaseasca o clipa libera. Pe langa filmarile pentru megashow-ul X Factor, artista si-a lansat de curand un nou album si se pregateste sa plece in turneu alaturi de Chris Brown.

Dupa ce a strabatut Marea Britanie in lung si in lat alaturi de caravana X Factor din UK, cantareata in varsta de 30 de ani, nu are nicio clipa libera. Tocmai si-a lansat un nou album in cariera sa solo, Here I Am si se pregateste pentru un superturneu in compania lui Chris Brown, luna viitoare.

Toate astea in timp ce Kelly filmeaza pentru ce-a de-a doua etapa a megashow-ului care a pus pe jar audientele din lumea intreaga, X Factor. Alaturi de colegii sai, Tulisa Contostavlos, Gary Barlow si Louis Walsh, Kelly Rowland se afla in tabara de pregatire X Factor, acolo unde isi ajuta concurentii cu sfaturi din propria ei experienta muzicala.

In Romania, tocmai s-a incheiat prima etapa a supershow-ului care a facut inconjurulul lumii, urmand acum tabara de pregatire, ce ii va reuni, la Bucuresti, pe toti cei care au reusit sa treaca de perioada auditiilor. Pe parcursul zilelor petrecute in tabara, concurentii vor beneficia de sfaturi, dar vor fi si supusi unor probe in urma carora vor ramane cei 24 de semifinalisti.

Fara bariere de varsta sau stil, X Factor a rasturnat audientele din intreaga lume, bucurandu-se de o incredibila popularitate in randul telespectatorilor. Pe langa oportunitatea de a-si schimba vietile, de a deveni cei mai cunoscuti artisti ai momentului si de a-si face vocea auzita, participantii au si o miza materiala pentru care pot lupta: 200.000 de euro, cel mai mare premiu din istoria show-urilor de televiziune din Romania, oferit de Orange.

Formatul X factor se diferentiaza de alte show-uri din lume, prin faptul ca juriul, format din personalitati reprezentative din domeniul muzical, nu doar aleg finalistii, ci ii si indruma. Pe parcursul emisiunii, juriul se transforma din judecatori in adevarati mentori. Asadar, in concurs nu sunt numai cei care canta, ci si reputatiile membrilor din juriu. Informatii suplimentare se gasesc pe www.xfactor.a1.ro sau pe pagina oficiala de Facebook: www.facebook.com/xfactor.romania.

Foto: hepta

Ultimele știri