Căutare Live

Maria Buza, la un pas sa sara pe fereastra la repetitiile Te cunosc de undeva!

Maria Buza a fost saptamana aceasta la un pas sa se arunce pe geam la repetitiile super show-ului Te cunosc de undeva! Artista se afla la cursurile de canto cu Ozana Barabancea si, la un moment dat a fost gata sa sara pe fereastra. Ce a facut-o pe artista sa recurga la acest gest, telespectatorii vor afla urmarind maine seara, de la 20.20, Te cunosc de undeva!, numai pe Antena 1.

In aceasta saptamana Maria Buza va trebui sa isi depaseasca din nou limitele in show-ul Antenei 1. Dupa ce le-a interpretat pe Amy Winehouse si Angela Similea, Maria Buza va fi sambata...Pepe! Este prima oara in concurs cand Maria trebuie sa intre in pielea unui artist barbat, lucru deloc usor, mai ales ca cei opt concurenti vedeta din show trebuie sa imite look-ul, gesturile si timbrul artistilor pe care ii iau de interpretat pana in cele mai mici detalii. Sarcina Mariei este cu atat mai dificila cu cat Pepe se va afla si el in platoul emisiunii in calitate de invitat special - membru in juriu.

Cum se va descurca Maria si ce a determinat-o sa vrea sa se arunce pe fereastra, telespectatorii vor vedea maine, de la 20.20, la Te cunosc de undeva!

Mai multe informatii despre show pot fi aflate accesand site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro sau pagina de Facebook: www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanti competitori pe piata media din Romania, statut castigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a tinut mereu aproape. Cu o echipa de oameni deosebiti in spatele camerelor, cu vedete indragite si formate de succes, Antena 1 isi mentine pozitia de lider in programe de divertisment, dand viata spectacolului si oferind inspiratie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media romanesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanta ramane o valoare constanta.

Hora pe “Trandafir de la Moldova” la auditiile X Factor Iasi!... Mihai Bendeac intra din nou in rolul Fuego duminica aceasta! Vezi ce moment supercomic a pregatit actorul!...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri