Live acumObservator 06
Prime Time 20:30X Factor

Mert, băiețelul din ”Prizoniera dragostei”, are motive de bucurie: Frățiorul lui a venit pe lume în urmă cu câteva ore

Au mai rămas doar câteva ore până când celebrul serial ”Prizoniera dragostei” va debuta pe micile ecrane, iar Poyraz Bayramoglu, interpretul lui Mert, micutul baietel din serialul"Prizoniera dragostei", are motive de bucurie, căci are un fratior!

Au mai rămas doar câteva ore până când celebrul serial ”Prizoniera dragostei” va debuta pe micile ecrane, iar Poyraz Bayramoglu, interpretul lui Mert, micutul baietel din serialul"Prizoniera dragostei", are motive de bucurie, căci are un fratior!

În urmă cu doar câteva ore, Mert și-a întâmpinat frățiorul, care a venit pe lume recent. Mai mult de atât, încântat de nașterea acestuia, el a postat pe contul personal de socializare mai multe imagini în care a fost surprins alături de micuț.

Miss Turcia, alături de cel mai râvnit burlac al Turciei, în "Prizoniera Dragostei"

Din 27 iulie, de luni până miercuri, de la ora 20.30, Antena 1 difuzează serialul turcesc “Prizoniera dragostei”, o producție de succes 2015, cu o distribuție impresionantă: Tolgahan Sayisman, cel mai râvnit burlac al Turciei si Amine Gülşe, Miss Turcia în 2014. Dacă Tolgahan Sayisman joaca în filme si seriale înca din 2006, pentru Amine Gülşe rolul din “Prizoniera dragostei” este rolul său de debut.

Poveste de dragoste

Serialul “Prizoniera dragostei”, spune o poveste de iubire uluitoare în calea căreia par să se așeze toate piedicile posibile. Yiğit Kozan (Tolgahan Sayisman), personajul principal masculin, este un om de afaceri de succes, născut într-o familie foarte săracă și care, între timp, a construit un adevărat imperiu financiar. A rămas orfan (mama lui a fost ucisă de propriul sau tată), iar această tragedie l-a marcat definitiv. Acceptă o căsătorie de conveniență, într-o conjunctură care ține exclusiv de presiunile familiei. Din această căsătorie rezultă un fiu, Mert, pe care îl iubește foarte mult, dar căruia nu reușește întotdeauna să-i arate acest lucru. Pentru el, căsătoria e un parteneriat, atât și nimic mai mult, însă soția lui, Iclal, este foarte îndrăgostită de el. Un accident cumplit le va marca viețile amânduroara.

Din 27 iulie, Antena 1 difuzează serialul turcesc “Prizoniera dragostei” cu Tolgahan Sayisman, cel mai râvnit burlac al Turciei si Amine Gülşe, Miss Turcia, în rolurile principale

Pe de altă parte, Nur, (Amine Gulse) care și-a pierdut și ea mama, trăiește o viață liniștită și fericită alături de tatăl ei, până într-o zi, când el se îmbolnăvește, iar Nur rămâne în familia unei mătuși. La un moment dat, Yigit și Nur se întâlnesc, iar între ei se naște o mare dragoste. Doar că iubirea lor are toate datele pentru a fi una imposibilă.

Ce piedici și ce greutăți se ivesc în calea iubirii lor, telespectatorii pot vedea începând de luni, 27 iulie, la Antena 1.

Recomandari