Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

VIDEO! Mihai Morar catre telespectatori: "Vreau sa avem o discutie libera despre cenzurarea Antenei 2"

Mihai Morar a inceput emisiunea "Rai da´ Buni" de la Antena 2 cu o invitatie catre telespectatori: in a doua parte a show-ului va avea loc o discutie cu fanii Antena 2 despre ilegalitatea comisa de RCS-RDS.

Mihai Morar a inceput emisiunea "Rai da' Buni" de la Antena 2 cu o invitatie catre telespectatori: in a doua parte a show-ului va avea loc o discutie cu fanii Antena 2 despre ilegalitatea comisa de RCS-RDS.

"Sunt in aceasta televiziune inca din prima ei zi, dar aceasta e cea mai grea perioada prin care trecem", a inceput Mihai Morar.

Prezentatorul emisiunii "Rai da' Buni" a condamnat inca o data decizia operatorului de cablu RCS-RDS de a elimina postul Antena 2 din grila de programe: "Acest lucru e ilegal de cand Antena 2 a fost declarat de CNA post care trebuie transmis obligatoriu de toti operatorii de cablu."

Mihai Morar a folosit sloganul cu care s-a lansat Antena 2 pentru a invita telespectatorii la discutie: "Ia atitutine!" "In decembrie trebuie sa ne deschidem sufletele, eu imi deschid gura. Suntem mai mult rai in seara asta decat buni. Vrem sa facem o discutie libera intre noi si voi despre cenzurarea Antenei 2."

Telespectatorii care vor sa isi spuna parerea despre aceasta ilegalitate o pot face prin sms la numarul 1313 sau pe pagina de Facebook Antena 2.Recomandari