Căutare Live

Mircea Badea a implinit opt ani de cand realizeaza "In Gura Presei"! Ce mesaj ii transmiti?

Au trecut opt ani de cand Mircea Badea trage din greu "la masuta". Opt ani in care a doborat audiente folosindu-se de o singura arma: cuvantul.

Chiar daca cei opt ani reprezinta o adevarata performanta in media, Mircea Badea nu vrea sa sarbatoreasca. Nu simte nevoia. "Astazi, pe data de 13 septembrie, se implinesc 8 ani de emisiune “In Gura Presei”. Mi se pare incredibil. O simt, pe de o parte, ca si cum mi s-ar fi intamplat de 2-3 zile, pe de alta am senzatia ca dureaza de doua vieti. N-am niciun chef sa fac ceva special, cred ca sunt un batran acrit. Sunt un batran acrit, ma simt batran, dar nu fizic. Nu mai am chef, nu mai simt nevoia sa sarbatoresc. Pur si simplu nu-mi arde", a spus realizatorul "In Gura Presei".

"M-a mai intrebat cineva la radio cat mai am de gand sa fac emisiunea. Sincer va spun, nu am de gand nimic. Nu am de gand, in general. Poate ca nu ma ajuta capul, nu am niciun gand despre nimic. Nu am niciun fel de proiectie personala pentru mai mult decat clipa asta. Acum si aici. Maine? Nu am nici cea mai vaga idee", a mai spus Badea.

Dar, totusi, situatia nu-i nici pe departe la fel de "trista" precum a descris-o Mircea. Cel putin nu din punctul de vedere al performantei. |

Sa luam, de exemplu, audientele. In 2005, pe all-urban, avea rating 0.1... In 2006 a facut 0.3, in 2007 0.7, apoi, in 2008, 1.5. Incepand cu anul 2009 a realizat 1.8, la fel ca si in 2010. In 2012, Mircea Badea a facut un rating de 2.1. Iar anul acesta pare a fi unul exceptional - pana acum, a "scos" un rating mediu de 2.6!

Mai multe detalii despre performantele lui Mircea Badea, in VIDEO de mai sus!

Concurs: Se cauta trei bloggeri cu Factorul X... Editie de colectie „Sinteza Zilei”! Mihai Gadea a prezentat aseara toamna de top a Antenei 1...
Parteneri
Tradiții și obiceiuri de Sfântul Andrei. Ce trebuie să faci pentru a-ți visa ursitul
Sfântul Andrei este sărbătorit la noi în țară în fiecare an în data de 30 noiembrie. Acesta este considerat a fi cel Întâi chemat dintre Apostolii lui Iisus Hristos. La noi în țară există o mulțime de tradiții și obiceiuri de ziua Sfântului Andrei. Multe dintre ele îi ajută pe oameni să se ferească de spiritele rele, în timp ce altele le ajută pe femeie să-și viseze alesul.
Catine.ro
Ultimele știri