Căutare Live

Mireasa Loredana nu i-a iertat pe cei ce i-au nominalizat logodnicul! S-a răzbunat crunt pe cei care au despărțit-o de Ionuț

Loredana a decis să abandoneze competiţia fără să ţină seama de regulament sau de dorinţa publicului! 

Loredana a decis să abandoneze competiţia fără să ţină seama de regulament sau de dorinţa publicului! Frumoasa brunetă a fugit din Casa Mireselor, nu înainte de a se răzbuna crunt pe cei care i-au nominalizat iubitul. Ea nu a ezitat să le reproșeze acest lucru.

Îndrăgostită până peste cap, Lori a plâns, a recurs la gesturi necugetate, dar cu siguranță cel mai bine îi este alături de iubirea vieții ei, Ionuț. Chiar și în afara competiției.

Adio, visul frumos s-a terminat?! Cel mai iubit cuplu de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a destrămat? „Unde-i v... Florin de la ”Mireasă pentru fiul meu”, mesaj sfâșietor pentru fani. Sute de telespectatori: ”Bunul Dumnezeu să te însoț...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri