Căutare Live

Mirela Boureanu Vaida se muta in casa noua

Mirela Boureanu Vaida, frumoasa prezentatoare a emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” se muta in casa noua! Din dorinta de a face o schimbare, dar si pentru a fi mai aproape de platoul unde se filmeaza indragitul reality-show matrimonial, Mirela a achizitionat recent un apartament in zona de nord a Bucurestiului.

"Ma bucur foarte mult ca am luat decizia de a face acest pas si sper ca pana la venirea noului an sa ma pot muta in noul apartament. Apartamentul are 90 de metri patrati si este un spatiu unde gasesc liniste, iar vederea este deosebita, cu geamul camerei spre padure. In plus, sunt la cateva minute de platoul de filmare, dar si de ferma unde fac echitatie, una dintre pasiunile mele", declara Mirela Boureanu Vaida.

In ceea ce priveste decorarea apartamentului, Mirela a apelat la o buna prietena pentru a o ajuta cu tot ce tine de reconfigurarea si amenajarea spatiului, "de la daramarea peretilor, pana la culoarea merelor din bucatarie", asa cum declara frumoasa prezentatoare.

"Nu m-am gandit inca la un anumit design al apartamentului, tot ce imi doresc este sa aiba bun gust si sa imi ofere o senzatie de relaxare si liniste cand ajung acasa. Eu as opta pentru folosirea lemnului in decorare, iar din punct de vedere cromatic pentru bej, aramiu si cafeniu, culori care imi plac foarte mult. Nu-mi fac insa probleme cu privire la amenajare pentru ca stiu ca sunt pe maini bune. Am apelat la o veche prietena sa ma ajute, o persoana care are cunostinte in domeniu, care de fapt ne-a ajutat si la designul platoului emisiunii. Din acest punct de vedere, stiu ca poate transforma pentru mine un spatiu nu foarte bine definit in "acasa" ", declara Mirela Boureanu Vaida.

"Mireasa pentru fiul meu", emisiunea prezentata de Mirela Boureanu Vaida va fi difuzata saptamana aceasta in doua intervale orare, de la 10.50 si de la ora 14.00, urmand ca vineri, telespectatorii sa revada concurentii lor preferati si in cadrul editiei de gala, difuzata de la ora 20.20.

Lacrimi si tensiune maxima la “Mireasa pentru fiul meu”! La sfatul unui medic neurochirurg, Robert, unul din concurenti ... Daca e miercuri e Seara Frumusetii la „Castigi in 60 de secunde”...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri