Căutare Live

Next Top Model: Sedinta FOTO in abator

Cunoscut deja pentru surprizele pe care le face telespectatorilor, jurnalistilor sau femeilor din viata lui, Catalin Botezatu nu se dezminte nici in emisiunea Next Top Model, difuzata de Antena 1 in fiecare joi de la ora. 20:20. Designerul le surprinde pe concurente cu ceva iesit din comun in fiecare episod, iar in editia de joi, 17 februarie, cu o sedinta foto la un abator


Fetele au fost trezite in toiul noptii de un mesaj video prin care Bote le spunea ca la vanatoare se pleaca cu noaptea in cap. Niciuna nu a inteles nimic din mesajul primit, insa neavand incotro s-au imbracat si au fost duse apoi, fara stirea lor, la o crescatorie de struti si vanat din Alexandria. Dupa ce au facut un tur prin crescatorie, concurentele erau convinse ca vor face poze cu puii de struti si, gandindu-se la experienta din editia trecuta, nu isi faceau prea multe probleme.

Supriza a venit insa atunci cand, vizitand camerele frigorifice unde erau tinut vanatul, l-au descoperit pe Gabriel Hennessey instalat cu toata aparatura foto printre anmalele proaspat aduse acolo. Atunci si-au dat seama ca fotografiile nu le vor face cu simpaticii pui de strut, ci printre animalele aduse la transat in abator, in frig. Pentru un plus de excentricitate, fetele au purtat tinute minimaliste semnate de George Hojbota, ucenic al lui Catalin Botezatu si au pozat folosindu-se de drujbe si satare. Si pentru ca fiecare fata isi doreste din tot sufletul sa fie urmatorul top model al Romaniei, indicatiile lui Bote au fost respectate cu sfintenie.

Frumoasele concurente nu s-au speriat nici cand a trebuit sa muste din carne cruda! "Fetele astea fac orice!", a conchis Botezatu. Ce a iesit, telespectatorii vor putea urmari joi, de la ora 20.20, pe Antena 1 la Next Top Model by Catalin Botezatu.

X Factor a ajuns in capitala Moldovei. Urmeaza Bucurestiul... Studiu: In fiecare noapte, 40.000 de romani dorm uitandu-se la mira...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri