Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Nicio vedetă de la „Șerifi de România” nu a făcut armata! Marea provocare începe luni, 9 noiembrie, de la 20.30

În show-ul de la Antena 1 trec prin cele mai crunte misiuni și prin cele mai solicitante probe, atât din punct de vedete fizic, cât și psihic, însă în viața reală niciunul nu a făcut armata!

În show-ul de la Antena 1 trec prin cele mai crunte misiuni și prin cele mai solicitante probe, atât din punct de vedete fizic, cât și psihic, însă în viața reală niciunul nu a făcut armata!

Vedetele care intră în cursa pentru cei 10.000 de euro de la „Șerifi de România”, show ce începe din 9 noiembrie de la 20.30, au mărturisit că regimul cazon la care au fost supuși a fost o premieră.

„Este adevărat că din toți cei prezenți în acest show, niciunul nu a făcut armata”, recunoaște Andrei Șefănescu de la Alb Negru zâmbind. „Doar Duban, câteva săptămâni, ceea ce nu înseamnă armată. Așa că a fost o premieră pentru toți și de aici și greutatea de a accepta unele reguli. Eu m-am dus acolo pregătit mental să rezist la orice. Și îi mulțumesc lui Dumnezeu, chiar am reușit. Bine, asta nu înseamnă că nu au fost momente în care am simțit că cedez psihic sau în care îmi doream cu orice preț să rămân acasă”, recunoaște artistul.

Andrei Duban e gata să facă spectacol

La rândul ei, Raluca Tănase de la Bambi adaugă faptul că, în opinia ei, acesta este și unul dintre lucrurile interesante la această emisiune. „Cred că asta este și partea frumoasă a acestui show, că 12 persoane cunoscute sunt aruncate într-o altă lume, total străină, cu reguli și condiții greu de imaginat. M-am simțit puțin ca în filmul „Jocurile Foamei”, având în vedere că nu am avut acces la telefon și Internet, că nu știam niciodată ce se petrece cu noi, unde vor avea loc viitoarele misiuni, unde vom dormi, cum vor fi probele.”

Chiar și Ionuț Pitbull Atodiresei, care e obișnuit cu un regim de armată, spune că nu a fost ușor să filmeze pentru „Șerifi de România”. „Pentru că nimeni nu făcuse armata, a fost puțin mai greu să ne obișnuim cu ordinele și cu strigătele comandanților. Am încercat să fiu vigilent la tot ce se întâmpla. Nu știam unde urma să mergem, cât vom sta, ce aveam de făcut la probe și încercam pe cât posibil să anticipez toate aceste aspecte pentru a mă adapta mai ușor.”

Denisa Tănase de la Bambi glumește că cea care le-a făcut pe toate este însă colega ei de show, Rona Hartner: „Rona e o persoană cu multe talente și multă experiență de viață, așa că de multe ori se făceau glume în echipă pe seama faptului că ea le-a făcut pe toate, deci... poate și armata”, spune aceasta cu umor.

Recomandari