Căutare Live

Nu mai aștepta, #daiplaylavara! Destinația ta preferată e AntenaPlay: Cele mai tari show-uri Antena 1 se văd online

Avem glume, reality show-uri, seriale, aventuri, ispite imposibil de rezistat, poftă de competiție și, mai ales, de distracție senzațională! Vara asta, destinația ta preferată este AntenaPlay!

Nu mai aștepta, #daiplaylavara! Destinația ta preferată e Antena Play: Cele mai tari show-uri Antena 1 se văd online

Vara asta, destinația ta preferată e AntenaPlay! Bucură-te de reality show-urile tale preferate!

Cele mai tari emisiuni marca Antena 1 se pot urmări oricând, online, pe AntenaPlay

Totul e mai intens cu ispite fierbinți - Insula Iubirii -, aventură fenomenală - Asia Express -, distracție senzațională - Poftiți în vacanță, cu Nea Mărin -, poftă de competiție - Aventură cu 4 stele:

Călătorește către lumea spectacolului, cu glume formidabile - iUmor -, ironie fină - Antitalent -, competiție savuroasă - Chefi la cuțite -, show-ul măștilor - Scena misterelor.

Seriale tale preferate, online, pe AntenaPlay

Pe AntenaPlay simți atmosfera de vacanță! Serialele tale preferate îți aduc glume bine făcute - Mangalița -, comedie ieșită din comun - Liber ca pasărea cerului -, dar și dramă autentică - Sacrificiul.

Nu mai aștepta, #daiplaylavara, doar pe AntenaPlay!

Diseară, la Antena 1, Nea Mărin se întoarce. Hai să-ți revezi vedetele preferate în "Poftiți pe la noi: Poftiți la ... Poftă de râs? Ai încă o porție de "Poftiți pe la noi: Poftiți la Nea Mărin", diseară, de la 20:30, la Antena 1...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x