Căutare Live

O fostă concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" şi-a arătat burtica de gravidă! "Îmi doresc o fetiţă. O să facem doi copii!

Viaţa a doi foşti concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a schimbat radical în ultimele luni. Ionela şi Teodor vor deveni părinţi, iar fericirea li se citeşte pe chip.

Ionela, Mireasă pentru fiul meu

Viaţa a doi foşti concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a schimbat radical în ultimele luni. Ionela şi Teodor vor deveni părinţi, iar fericirea li se citeşte pe chip.

De altfel Ionela, fostă concurentă a show-ului matrimonial în cel de-al patrulea sezon, declara că îşi doreşte să fie mămică de fetiţă încă de acum , acum aceasta şi-a etalat burtica de gravidă. Iar visul i s-a împlinit! În fotografia publicată pe contul personal de socializare, Ionela este îmbrăcată într-o rochie midi, prin care i se vede burtica superbă.


Bruneta nu a vorbit niciodată explicit despre sarcină, dar imaginile pe care le postează în ultimul timp pe internet sunt mai mult decât sugestive. În ultima fotografie, Ionela îşi „etalează” cu mândrie burtica, pe Facebook şi, după cum se vede, este însărcinată în aproximativ trei luni.

"Şi dacă aş fi, care ar fi problema. Nu vreau să vă spun nimic. O să fiu mai secretoasă ca oricând. Îmi doresc o fetiţă. O să facem doi. Veţi fi primii care veţi afla," a spunea Ionela în urmă cu câteva luni, când a fost întrebată dacă aşteaptă un copil. Aşadar, ea şi Teodor vor trăi în curând cea mai frumoasă perioadă a existenţei lor.

Campionii, campionii, ole, ole, oleeee! Echipa de mini fotbal "Neatza & prietenii" a câştigat Cupa Boromir... Crina de la „Mireasă pentru fiul meu” iubeşte din nou! Imagini în exclusvitate cu iubitul blondei focoase...
Parteneri
Cum vei fi cerută în căsătorie în funcție de zodie. Află ce surprize ți-au pregătit astrele
Catine.ro
Ultimele știri
x