Antena Căutare

O poveste "mişto" despre un loc cum nu mai e altul, "În premieră", duminică, la Antena!

Yevgeniya Kironaki, reporter "În premieră", ne prezintă duminică, de la ora 21:00, la Antena 3, povestea excentrică a romilor din Republica Moldova.

Yevgeniya Kironaki, reporter "În premieră", ne prezintă duminică, de la ora 21:00, la Antena 3, povestea excentrică a romilor din Republica Moldova.

Duminica trecută, la vecinii de peste Prut a avut loc un scrutin parlamentar agitat şi cu miza mare: spre Occident sau spre Rusia? Printre cei care n-au avut nevoie să dezbată prea mult opţiunile au fost romii. În ţara vecină, ei au simpatii clare spre Est şi un statut unic: un oraş doar al lor, palate construite în oglindă după Casa Albă sau Bolshoi, depozit de arme în sufragerie, rachete sovietice expuse la poartă şi o legătură de rudenie cu divinitatea.

Aşa spun ei. În plus, au pile la Moscova. Pe la ei a trecut însuşi Vadimir Putin, să i se ghicească, pe când nu ştia că va fi primul om în stat. Dar la votul lor a mai contat ceva: teama că, odată cu Europa, peste ei va veni România, să le ia averea.

O poveste "mişto" despre un loc cum nu mai e altul, "În premieră cu CarmenAvram", duminică, de la ora 21:00, la Antena 3.

Dumnezeule, o minunăţie! Nicoleta Nucă a reuşit să facă cel mai SPECTACULOS moment din prima gală live... Prima gală live „X Factor” s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor din mediul urban...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x