Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Romanii si-au luat ramas bun de la Sergiu Nicolaescu. Integrala Pistruiatul, lider de piata

Antena 1 i-a adus ieri un ultim omagiu regratatului regizor Sergiu Nicolaescu, difuzand in prime time Integrala Pistruiatul. Telespectatorii au  ramas alaturi de celbra serie de aventuri care-l are ca personaj principal pe Sergiu Nicolaescu, inregistrand audiente zdrobitoare. La nivel national, peste 2.000.000 de telespectatori au urmarit aseara Pistruiatul, Antena 1 inregistrand 11% rating si 22.8% cota de piata. Prime time-ul Antenei 1 a inregistrat audiente excelente ieri, atat la nivelul publicului urban, cat si pe segmentul national. Si la nivelul intregii zile Antena 1 a ocupat prima pozitie in topul audientelor la nivel national, aproape 1.000.000 de telespectatori urmarind ieri programele oferite de postul din Baneasa.

Integrala Pistruiatul s-a impus aseara ca lider de piata atat la nivelul taregtului comercial 18-49 urban, cat si pe segmentul all urban si national. Astfel, Antena 1 a inregistrat un rating mediu de 11.6% si o cota de piata de 25.1% la nivelul targetului 18-49 urban, clasand pe locul doi statia Pro Tv, care in acelasi interval orar a inregistrat un rating mediu de 8.3% si o cota de piata de 18%. Si pe targetul all urban, Antena 1 s-a impus ca lider detasat, inregistrand un rating mediu de 11% si o cota de piata de 22.5%, cea de-a doua pozitie in clasament fiind ocupata tot de Pro Tv cu un rating mediu de 6.8% si 14% cota de piata. Si la nivel national Antena 1 a cucerit telespectatorii.

Prime time-ul Antenei 1 a ocupat ieri pozitia fruntasa in topul audientelor, atat la nivelul publicului urban, cat si pe segmentul national. Astfel, Antena 1 a inregistrat ieri un rating mediu de 9.8% si o cota de piata de 17.8% la nivelul targetului all urban, in vreme ce Pro Tv a inregistrat 9.3% rating si 16.9% cota de piata. Si la nivel national, Antena 1 a fost prima optiune a celor mai multi telespectatori.

Si la nivelul intregii zile, Antena 1 a fost cel mai urmarit post tv la nivelul targetului all urban, inregistrand un rating mediu de 5% procente si 16.8% cota de piata, cea de-a doua pozitie in clasament fiind ocupata de postul Pro Tv, cu un rating mediu de 4.3% si o cota de piata de 14.7%. Si la nivel national, Antena 1 a fost prima optiune a celor mai multi telespectatori.

Recomandari