Căutare Live

Sclava alba - serial cu rating 8.1 / 10 pe imdb este disponibil pe AntenaPlay (61 de episoade)

Sclava alba, un serial captivant de 61 de episoade, poate fi vizionat pe AntenaPlay. Are un rating foarte bun pe imdb, nota 8.1 din maxim 10, obtinuta dupa mai bine de 400 de review-uri. In rolul principal o descoperim pe Nerea Camachoo, care in 2009, la doar 12 ani, a fost cea mai tanara actrita care a cucerit Goya Award

Vezi serialul Sclava Alba pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/sclava-alba

Sclava alba, un serial captivant de 61 de episoade, poate fi vizionat pe AntenaPlay. Are un rating foarte bun pe imdb, nota 8.1 din maxim 10, obtinuta dupa mai bine de 400 de review-uri. In rolul principal o descoperim pe Nerea Camachoo, care in 2009, la doar 12 ani, a fost cea mai tanara actrita care a cucerit Goya Award.

Actiunea debuteaza in Columbia anilor 1821, unde o plantatie este arsa dintr-o rafuiala si doar o fetita-bebelus este salvată de la moarte și crescută în secret de sclavii de culoare, care au devenit familia ei. Din cauza prejudecatilor si regulilor acelor vremuri, cum ca o "albă" nu putea trăi alaturi de sclavii de culoare, a fost trimisă in Spania si creste cu dorinta de a reveni si a lupta in abolirea sclaviei. Viata Victoriei Quintero si dragostea ei interzisa pentru Miguel sunt excelent puse in scena de Nerea Camacho, o frumoasa actrita de 24 de ani cu peste 400.000 de fani pe Instagram.

Actorul cubanez Orián Suárez îl interpretează pe Miguel, un sclav care ii cucerește inima Victoriei Quintero, dar iubirea lor este una interzisa.

Vezi serialul Sclava Alba pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/sclava-alba

"Sclava alba este o oportunitate de a reflecta asupra originilor culturii columbiene și de a putea intra într-o lume necunoscută, accesibilă doar datorită liniilor scrise ale istoriei"
Liliana Bocanegra - regizor

Peste 1 milion de români au participat la ZUper #RevelionulRelaxării difuzat live de Radio ZU... Top 3 seriale vizionate in luna mai pe AntenaPlay...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri