Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Se opune cineva acestei casatorii? Alexandra si Dragos de la „Mireasa pentru fiul meu” trec prin momente dificile chiar inainte de Marea Finala

Au mai ramas doar cateva zile pana la Marea Finala Mireasa pentru fiul meu, cand mai multe cupluri ar putea sa-si uneasca destinele in direct in fata intregii tari. Monica si Ionut, Alexandra si Dragos sunt cele mai stabile cupluri din cadrul indragitului reality show, doua perechi foarte iubite si sutinute de public. In preajma marii finale, tensiunea pare sa creasca din ce in ce mai tare pentru unii dintre concurenti. Alexandra si Dragos, desi indragostiti, par sa se confrunte cu fel de fel de obstacole. Decizia lor de a se casatori este inca sub semnul intrebarii, mai ales ca parerile parintilor sunt impartite, unii dintre ei manifestandu-se cu vehementa la adresa cuplului.

Cu cateva saptamani in urma, tatal Alexandrei a avut o interventie telefonica foarte acida, adresandu-i cuvinte dure lui Dragos, logodnicul fiicei lui. Desi mama Alexandrei si-a exprimat foarte ferm opinia ca si-ar dori ca cei doi sa se casatoreasca, tatal fetei pare sa fie la fel de ferm impotriva. Ulterior, tatal Alexandrei a venit pentru prima data si in platoul emisiunii. Desi mai putin acid in privinta lui Dragos, si-a mentinut parerea ca cei doi sa mai astepte.

“Ea merge in continuare pe mana ei. Eu nu-i spun nici alb, nici negru. Ea isi alege, ramane la aprecierea ei. Un sfat pentru Alexandra este sa mai ramana afara sa-l cunoasca, sa-l cunoasca cu adevarat. Lui Dragos ramane sa-i dau mai multe sfaturi afara, eu ii las portita intredeschisa. Daca el vrea s-o deschida larg, cinste lui” a spus tatal Alexandrei, marturisind si ca Dragos a fost unul dintre preferatii lui, insa pe parcurs si-a schimbat parerea.

Ce se va intampla cu cei doi, daca perechea va rezista in fata obstacolelor sau dimpotriva adancirea conflictului intre familii le va submina relatia, ramane de vazut. Sambata aceasta, cei doi se afla in fata unei mari decizii, poate cea mai importanta din viata lor. Vor face marele pas spre casatorie sau nu? Raspunsul, sambata, de la ora 14.00 si de la ora 17.00 in Marea Finala Mireasa pentru fiul meu!

Recomandari