Căutare Live

Începând de azi, la Antena 1, serialul Sacrificiul – Alegerea va fi difuzat în fiecare miercuri, de la 22:30

Din 25 martie, Sacrificiul – Alegerea va continua cele trei povești de dragoste inspirate din viața reală în fiecare miercuri, de la 22:30, la Antena 1. Pentru a nu pune în pericol sănătatea echipei de producție și a actorilor, filmările pentru serial au fost suspendate, urmând a fi reluate atunci când condițiile o vor permite. Din cauza acestei situații delicate, serialul Sacrificiul – Alegerea va fi difuzat în fiecare miercuri, de la ora 22:30, câte un singur episod.

Începând de azi, la Antena 1, serialul Sacrificiul – Alegerea va fi difuzat în fiecare miercuri, de la 22:30

Telespectatorii vor putea urmări în fiecare miercuri, de la ora 22:30, cum va evolua relația dintre Ioana (Oana Cârmaciu) și Andrei (Denis Hanganu) acum când nimeni nu le mai stă în calea fericirii lor. Familia Oprea o să fie lovită de o altă veste cutremurătoare care le va destabiliza din nou fericirea.

Maria (Mădălina Bellariu) încearcă să trăiască o frumoasă poveste de dragoste cu Amza (Vlad Gherman) și speră că Victor (Șerban Gomoi), actualul soț, îi va oferi divorțul mult dorit. Doar că în calea fericirii sale nu stă doar Victor, ci și Sergiu, tatăl acesteia, care va încerca din răsputeri să o facă pe Maria să îi mai ofere o șansă soțului ei.

Irina (Ioana Blaj) nu duce deloc o viață liniștită în casa Divei (Oana Zăvoranu) și începe să aibă dubii dacă ideea de a deveni mamă purtătoare pentru copilul Divei și al lui Bobi (Conrad Mericoffer) este cea mai bună alegere. Nici Bobi nu se află într-o situație mai bună, pentru că realizează că Irina este femeia pe care o iubește, dar care poartă în pântece copilul lui cu o altă femeie.

Cum vor evolua cele trei povești de dragoste, telespectatori vor putea afla începând din aceastã seară, de la 22:30, la Antena 1, în cel mai nou proiect semnat Ruxandra Ion.

Radio ZU și Romantic FM continuă să transmită live din studiourile de radio... Netflix, probleme tehnice la nivel gobal...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri