Șpriț România. Compania care aduce veselia la chiuveta din bucătăria românilor

Zilele acestea aduc o veste cum nu se poate mai bună pentru români. Pentru că tocmai ce s-a lansat Șpriț România, compania care promite să aducă mai multă veselie în comunitate, făcând posibil un vis la care, poate, mulți dintre români s-au gândit, dar nu au îndrăznit să creadă că ar putea deveni realitate.

Zilele acestea aduc o veste cum nu se poate mai bună pentru români. Pentru că tocmai ce s-a lansat ”Șpriț România”, compania care promite să aducă mai multă veselie în comunitate, făcând posibil un vis la care, poate, mulți dintre români s-au gândit, dar nu au îndrăznit să creadă că ar putea deveni realitate.

Așadar, compania este de acum înainte furnizorul oficial de șpriț al românilor, aducând celebra băutură cu bule chiar la chiuvetă din bucătăria acestora.

Cu vin alb, roșu sau roze la baza, șprițul va fi de acum și mai prezent în viață de zi cu zi a românilor, punându-le zâmbetul pe buze și făcându-le sufletul mai cumsecade celor care optează pentru una dintre variantele de abonament pe care le oferă compania.

Astfel că, în funcție de preferințe, clienții pot opta pentru abonamente, de la cel standard, cu prețul cel mai scăzut, până la o varianta premium care include și alte servicii și facilități conexe. Însă, indiferent de abonamentul ales, compania promite că instalarea țevilor și a noilor robineți va fi întotdeauna gratuită.

“Misiunea noastră ca brand este să aducem veselia în comunitate, făcând-o mult mai simplu de accesat pentru fiecare român. Pentru că veselia este un lucru la care ar trebui să avem acces cu toții la fel de ușor cum avem acces la apă. Eu asta cred din tot sufletul și asta am avut în cap atunci când mi-am propus să pun pe picioare Șpriț România.”, declara CEO-ul companiei.

Și acesta este reclama video prin care ”Șpriț România” se lansează pe piață românească, venind totodată și cu câte un cadou pentru cei mai rapizi dintre clienți.

Iar pentru cei care nu vor să creadă că această știre ar fi adevărată, le spunem că s-ar putea să aibă dreptate și că în realitate s-ar putea să fie o campanie făcută de Antena 1, în ideea că Antena 1 oferă divertisment și este tot că un fel de robinet de veselie pentru români. Dar s-ar putea și să nu aibă dreptate, iar aceasta știre să fie adevărată. Cine știe?

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri