Căutare Live

Super Bingo Metropolis nu va fi difuzat duminica

Super Bingo Metropolis nu va fi difuzat duminica, 26.02.2012, intrucat situatia dintre Pheonix Games, organizatorul jocului si autoritatile financiare nu a fost clarificata deocamdata.

Antena 1 este in aceasta situatie o enititate neutra si pana la solutionarea diferentelor legale dintre organizatori si Comisia de autorizare a jocurilor de noroc este nevoita sa suspende emisiunea.

Pana la clarificarea situatiei dintre Pheonix Games si Ministerul Finantelor Publice, Antena 1 va suspenda emisiunea. Prin urmare, duminica 26.02.2012, show-ul nu va fi difuzat. Urmeaza ca raporturile dintre organizatorul jocului bingo si persoanele participante la acest joc sa fie gestionate exclusiv de catre societatea organizatoare Phoenix Games SRL.

Telespectatorii vor putea urmari duminica, incepand cu ora 17.00, filmul „Inima de dragon" - „Dragonheart".

Pe data de 19 februarie, cu doar doua ore inainte de difuzarea emisiunii Super Bingo Metropolis, Antena TV Group a fost instiintata de Ministerul Finantelor Publice cu privire la faptul ca MFP - Comisia de autorizare a jocurilor de noroc a dispus masura revocarii licentei societatii Phoenix Games SRL, organizatoarea jocului Super Bingo Metropolis, pentru inregistrarea de catre aceasta societate de obligatii restante fata de bugetul de stat mai vechi de 30 de zile.

X Factor a ajuns in capitala Moldovei. Urmeaza Bucurestiul... Plasa de Stele revine din 6 martie, cu razbunarea vedetelor!...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri