Căutare Live

The Industry Awards 2012. Premiile care stabilesc trendurile multimedia

In luna noiembrie, echipa revistei The Industry si Clickshop si-au propus sa ofere recunoastere oamenilor din industria de media, produselor creative  si ideilor inovatoare puse in practica in Romania. Juriul competitiei, format din specialisti media si domenii multidisciplinare, va desemna finalistii si castigatorii. Mai mult, in virtutea relatiei speciale cu impatimitii de media,  exista o distinctie acordata pe baza voturilor acestora: Premiul Publicului.

Timp de o luna, publicul poate vota nominalizatii din fiecare categorie, accesand http://awards.theindustry.ro/, unde pot castiga invitatii la eveniment sau premiile saptamanale, constand in vouchere in valoare totala de 3000 de euro, oferite de magazinul online clickshop.ro, garantat de Romtelecom.

Categoriile si nominalizari

Atentia echipei The Industry s-a indreptat catre: “Cea mai buna aplicatie de Android/IOS”, „Cel mai bun produs de soft romanesc”, „Cel mai bun text din presa scrisa sau online”, „Fotografia anului”, „Cea mai buna productie independenta TV”, „Cel mai bun brand personal”, „Cea mai buna campanie de publicitate clasica” si „Cea mai buna comunicare online de brand”. Criteriile insumeaza creativitatea, eficienta, consecventa, impactul, obiectivele propuse, etica.

Evenimentul The Industry Awards va avea loc pe 29 noiembrie, in Club Control, sala Berlin, avand parte de un final incandescent, cu Electric Brother DJ Set si Moonlight Breakfast. Evenimentul este sustinut si recomandat de Clickshop.ro, mall online cu peste 10.000 de produse, garantat de Romtelecom.

Despre The Industry

The Industry este o platforma de opinie si analiza media la care contribuie voci pertinente din breasla. Urmarind indeaproape miscarile strategice, achizitiile importante, cifrele relevante, echipele, leaderii si evenimentele, revista The Industry vorbeste despre toate aspectele relevante ale pietei de media. Revista se poate procura prin abonament online sau prin email la [email protected]

Din echipa The Industry fac parte nume cunoscute din media locala si internationala, de la jurnalisti renumiti la advertiseri premiati, de la producatori de top la directorii de companii: Chris Dziadul, Grig Davidovitz, Jim Donaldson, Mike Villiers-Stuart, Vlad Ursulean, Stefan Mako, Iulian Comanescu (Editor)

Despre Clickshop.ro

Lansat in primavara anului trecut, www.clickshop.ro este un mall online dezvoltat de Romtelecom ce ofera peste 10.000 de produse si 12 categorii, de la electronice si produse IT, la decoratiuni pentru casa si gradina sau articole sportive, apartinand unor branduri internationale de marca, cu mai multe produse decat cele deja cunoscute pe piata romaneasca. Primul mall online detinut de un operator telecom din Romania a inregistrat in 2012 o crestere a comenzilor cu 16% de la o luna la alta.

O fotografie starneste dezvaluiri inedite in platoul Te pui cu blondele! Afla despre ce este vorba, in aceasta seara, de... Din 12 noiembrie, incepe Xtra Factor la Antena 2!...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri