Căutare Live

Top 3 seriale vizionate in luna mai pe AntenaPlay

Serialele AntenaPlay au o foarte buna priza la publicul cel mai mari platforme romanesti de video

Serialele gazduite de AntenaPlay sunt pe placul publicului celei mai mari platforme video din Romania. Iata un top 3 al lunii mai 2020:

Sclava Alba locul 1: https://antenaplay.ro/sclava-alba

Sclava alba, un serial captivant de 61 de episoade, poate fi vizionat pe AntenaPlay. Are un rating foarte bun pe imdb, nota 8.1 din maxim 10, obtinuta dupa mai bine de 400 de review-uri. In rolul principal o descoperim pe Nerea Camachoo, care in 2009, la doar 12 ani, a fost cea mai tanara actrita care a cucerit Goya Award

Citeste si: Sclava alba - serial cu rating 8.1 / 10 pe imdb este disponibil pe AntenaPlay (61 de episoade)

Vis de iubire locul 2: https://antenaplay.ro/vis-de-iubire

Serialul turcesc ”Vis de iubire” prezintă povestea de dragoste dintre Can (Can Yaman) şi Sanem (Demet Özdemir), o poveste presărată cu momente comice, romantism, din care nu lipsesc și intrigile. Sanem și Can sunt două caractere diferite, cu experiențe de viață total opuse. Ei se întâlnesc în Istanbul. Sanem a părăsit liniștitul oraș natal, aflat la malul mării, pentru că își dorea o altă viață. Voia să trăiască pe pielea ei viața în marele oraș, Istanbul. Așa ajunge să lucreze într-o corporație. Can este tipul aventuros, care călătorește în lumea-ntreagă, căruia îi place viața și este conștient de propria valoare. Fotograf apreciat, Can este un spirit liber și nu îi place să fie legat de un birou. Ce se va întâmpla când cei doi, Sanem și Can, se vor întâlni? Urmareste aici!

Femeie in infruntarea destinului locul 3: https://antenaplay.ro/femeie-in-infruntarea-destinului

Femeie în înfruntarea destinului spune povestea emoționantă a unei femei ce luptă pentru supraviețuire. Abandonată de mamă la vârsta de opt ani, Bahar rămâne în grija tatălui și a bunicii sale, confruntându-se de-a lungul timpului cu sărăcia și traiul greu. Viața i se schimbă în momentul în care îl întâlnește pe Sarp Çesmeli(Caner Cindoruk), alături de care cunoaște adevărata fericire. Profund îndrăgostită, Bahar se căsătorește cu Sarp, iar cei doi ajung ulterior părinți. Totul se năruie pentru Bahar în momentul în care bărbatul iubit moare. Vezi aici!

Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri