Antena Căutare

Ultima proba de forta de la "Marele castigator": emotie pe malul marii

In competitia "Marele castigator" au mai ramas cinci concurenti. Astfel, instructorii Cori Gramescu si Florin Uceanu isi unesc fortele si ii antreneaza impreuna, pentru ca fiecare din ei sa aiba sansa de a intra in marea finala. Urmareste eforturile concurentilor pentru a avea o viata noua, mai buna si mai sanatoasa, in fiecare joi de la 20.30, numai la Antena 1!

In ultima saptamana de cantonament, cei doi instructori din competitie, Cori Gramescu si Florin Uceanu, au facut echipa. Totul, pentru a-i antrena cat mai bine pe ultimii cinci concurenti: Alex, Flavia, Gratian, Marius si Veronica.

Cele doua fete ramase in concurs au fost pana acum elevele lui Florin. Primul antrenament cu Cori le lasa aproape fara suflare. Cei doi antrenori au metode diferite, insa la fel de eficiente.

Pentru al doilea antrenament special, toti cei cinci concurenti, impreuna cu instructorii si prezentatoarea Daiana Anghel, merg pe malul marii. Acolo s-a desfasurat si ultima proba de forta din concurs, una speciala. Concurentii au fost nevoiti sa alerge pe plaja 1 kilometru, cu toata greutatea pe care au reusit sa o slabeasca pana acum. La fiecare 100 m se afla o platforma, pe care lasau greutatea slabita in saptamana respectiva.

Articolul continuă după reclamă

Abia in momentul in care si-au reamintit cat obisnuiau sa cantareasca, concurentii si-au dat seama cat de departe au ajuns. In 11 saptamani de dieta personalizata si efort fizic sustinut, sub indrumarea antrenorilor Cori Gramescu si Florin Uceanu, unii concurenti au reusit sa slabeasca chiar si un sfert din greutatea initiala!

5. Alex: a slabit 24,5 kilograme, adica 13,26%

4. Flavia: a slabit 23,3 kilograme, adica 22,4%

3. Veronica: a slabit 34,9 kilograme, adica 25,42%

2. Marius: a slabit 42,1 kilograme, adica 26,31%

1. Gratian: a slabit 31,5 kilograme, adica 26,92%

Eroul tuturor a fost fara indoiala Alex, care a ales sa care intreaga greutate pana la finalul cursei. El spune ca a vrut sa isi demonstreze ca poate, dar mai ales ca sa nu uite niciodata la ce greutate ajunsese. De aceea, el a promis solemn ca nu isi va mai permite niciodata sa se apropie de o greutate care ii pune in pericol sanatatea. El a terminat cursa pe ultimul loc, ajutat de Veronica si Marius, insa cu totii au fost de acord ca este un adevarat invingator.

VIDEO! Concurentii de la "Marele castigator" revad secvente de la inceputul competitiei... “Narcisa Salbatica” cel mai urmarit serial in mediul urban. Dan Negru face show-uri de top. „In puii mei”, mai urmarit ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia Miercuri, 17.07.2024, 23:53
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x