Antena Căutare

Un fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu" și-a văzut copilul la ecografie

Un fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu" a trăit emoții de nedescris astăzi, când și-a văzut copilul la ecograf. Imediat a postat imaginea pe Facebook și a scris cât de fericit este

Un fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu" a trăit emoții de nedescris astăzi, când și-a văzut copilul la ecograf. Imediat a postat imaginea pe Facebook și a scris cât de fericit este.

Gabriel Botez și partenera lui de viață încearcă din răsputeri să afle sexul copilului, însă nu reușesc."Doamne, ce emoții am avut și ce bucurie care nu poate fi descrisă în prea multe cuvinte, ne-am bucurat să știm ca ești bine ai 250 grame, că ești măricel sau măricică, zic asta pentru că încă nu ne-ai lăsat să vedem ce ești 😛 daca ești fetiță sau băiețel 😀 .... am avut emoții, tu le-ai simțit și te-am agitat, din acest motiv ne-ai ascuns cu piciorușele tale sexul tău", a scris Gabriel Botez.

Cei doi au mers și ieri la doi doctori pentru a afla sexul copilului, însă tot fără rezultat. "Mi se pare ceva fantastic că ești aici lângă mine, lângă noi , te iubesc și abia te așteptăm, Vă doresc burtici sănătoase și vioaie celor care sunt graviduțe și tăticilor multă răbdare", a adăugat fostul concurent la "Mireasă pentru fiul meu", Gabriel Botez, citat de Spynews.

Ultimele zile de competiție, pline de momente tensionate pentru cuplurile de la "Mireasă pentru fiul meu"... Doi foști concurenți de la ”Mireasă pentru fiul meu” s-au împăcat...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x