Un fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu" și-a văzut copilul la ecografie

Un fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu" a trăit emoții de nedescris astăzi, când și-a văzut copilul la ecograf. Imediat a postat imaginea pe Facebook și a scris cât de fericit este

Un fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu" a trăit emoții de nedescris astăzi, când și-a văzut copilul la ecograf. Imediat a postat imaginea pe Facebook și a scris cât de fericit este.

Gabriel Botez și partenera lui de viață încearcă din răsputeri să afle sexul copilului, însă nu reușesc."Doamne, ce emoții am avut și ce bucurie care nu poate fi descrisă în prea multe cuvinte, ne-am bucurat să știm ca ești bine ai 250 grame, că ești măricel sau măricică, zic asta pentru că încă nu ne-ai lăsat să vedem ce ești 😛 daca ești fetiță sau băiețel 😀 .... am avut emoții, tu le-ai simțit și te-am agitat, din acest motiv ne-ai ascuns cu piciorușele tale sexul tău", a scris Gabriel Botez.

Cei doi au mers și ieri la doi doctori pentru a afla sexul copilului, însă tot fără rezultat. "Mi se pare ceva fantastic că ești aici lângă mine, lângă noi , te iubesc și abia te așteptăm, Vă doresc burtici sănătoase și vioaie celor care sunt graviduțe și tăticilor multă răbdare", a adăugat fostul concurent la "Mireasă pentru fiul meu", Gabriel Botez, citat de Spynews.

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților. Concurentele care s-au remarcat prin forță și determinare
Cel de-al patrulea sezon al competiției Asia Express a început și aduce în prim-plan echipe determinate, formate din concurenți unul și unul. Acestea se vor întrece într-o cursă care le va testa la maximum limitele în cursa pentru marele premiu, în valoare de 30 000 Euro. În Asia Express 2021, echipele participante sunt formate din vedete competitive, dornice să iasă din zona de confort. Descoperă cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților.
Catine.ro
Ultimele știri