Căutare Live

„Inovație, la superlativ!”. Valkyrien, noul tău serial preferat, te așteaptă, exclusiv pe AntenaPlay

O clinică ilegală, într-un adăpost subteran. Pacienții: criminali! Un medic disperat, într-o cursă nebună cu moartea, se expune unor riscuri uriașe. Valkyrien, serialul ce te va ține lipit de ecran, poate fi urmărit pe AntenaPlay.

„Inovație, la superlativ!” Valkyrien, noul tău serial preferat, te așteaptă, exclusiv pe AntenaPlay

Valkyrien spune povestea unui doctor, care pune bazele unei clinici ilegale, aflată într-un vechi adăpost subteran, în Oslo.

Încercând să își vindece soția aflată în pragul morții, este dispus să facă orice compromis. Ajutat de Leif, partenerul său de afaceri, care are legături cu lumea infracțională, Ravn ajunge să ofere ajutor medical criminalilor și altor pacienți care nu vor și nu pot apela, așa cum ar trebui, la un spital obișnuit.

Thrillerul norvegian produs în 2017 s-a alăturat recent listei de seriale de neratat de pe AntenaPlay.

Nu ai încă AntenaPlay? Se rezolvă, cu un singur click! Aplicația poate fi descărcată pe dispozitivele iPhone, Android sau Huawei, dar poate fi urmărită și de pe smart TV sau desktop.

Cum te poți abona la AntenaPlay

Peste 100.000 de ore de conținut din emisiunile și serialele tale preferate, sunt doar pe AntenaPlay. Episoadele și edițiile integrale le regăsești pe site/aplicație imediat după difuzarea la TV.

Poți urmări producțiiel favorite de oriunde, de pe orice dispozitiv. Află AICI cum te poți alătura celor peste două milioane de utilizatori activi AntenaPlay.

În această toamnă, Antena Stars lansează trei reality show-uri... Începe distracția, pe 7 septembrie! Cele mai tari show-uri, „X Factor”, „iUmor”, „Chefi la cuțite”, „Sacrificiul” și „Te...
Ana-Maria Udriște, energică și spontană: „Sfatul meu a fost întotdeauna să ai un echilibru în opiniile pe care le exprimi”
Ana-Maria Udriște este o femeie de succes. Am descoperit-o fiind puternică, asumată,...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022. Taurii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Castraveții ar putea să îmbunătățească aspectul pielii din jurul ochilor. Ce spun specialiștii în frumusețe despre acest mit
Catine.ro
Ultimele știri
x