Live acumAdela
Prime Time 20:30Adela

„Inovație, la superlativ!”. Valkyrien, noul tău serial preferat, te așteaptă, exclusiv pe AntenaPlay

O clinică ilegală, într-un adăpost subteran. Pacienții: criminali! Un medic disperat, într-o cursă nebună cu moartea, se expune unor riscuri uriașe. Valkyrien, serialul ce te va ține lipit de ecran, poate fi urmărit pe AntenaPlay.

„Inovație, la superlativ!” Valkyrien, noul tău serial preferat, te așteaptă, exclusiv pe AntenaPlay

Valkyrien spune povestea unui doctor, care pune bazele unei clinici ilegale, aflată într-un vechi adăpost subteran, în Oslo.

Încercând să își vindece soția aflată în pragul morții, este dispus să facă orice compromis. Ajutat de Leif, partenerul său de afaceri, care are legături cu lumea infracțională, Ravn ajunge să ofere ajutor medical criminalilor și altor pacienți care nu vor și nu pot apela, așa cum ar trebui, la un spital obișnuit.

Thrillerul norvegian produs în 2017 s-a alăturat recent listei de seriale de neratat de pe AntenaPlay.

Nu ai încă AntenaPlay? Se rezolvă, cu un singur click! Aplicația poate fi descărcată pe dispozitivele iPhone, Android sau Huawei, dar poate fi urmărită și de pe smart TV sau desktop.

Cum te poți abona la AntenaPlay

Peste 100.000 de ore de conținut din emisiunile și serialele tale preferate, sunt doar pe AntenaPlay. Episoadele și edițiile integrale le regăsești pe site/aplicație imediat după difuzarea la TV.

Poți urmări producțiiel favorite de oriunde, de pe orice dispozitiv. Află AICI cum te poți alătura celor peste două milioane de utilizatori activi AntenaPlay.

Recomandari