Căutare Live

Cristi Iacob are planuri mari, înainte de lansarea noului sezon „Te cunosc de undeva!”. „O să fiu foarte elastic” – VIDEO

Cristi Iacob, jurat la „Te cunosc de undeva!”, a dezvăluit ce planuri are, înainte de lansarea noului sezon al îndrăgitului show de la Antena 1, ce va începe în toamnă.

„Vara asta, o să mă las în baza inspirației de moment și o să fiu foarte elastic. Probabil o să-mi redefinitivez mental cititul, desenatul, scrisul. Probabil asta. Dar, repet, o să mă las pur și simplu scăldat în această vară minunată. Vă sfătuiesc să faceți și voi la fel, dar cu puțină grijă”, a spus Cristi Iacob, în cadrul campaniei „Vara cu 100 de prieteni”.

AI „VARA CU 100 DE PRIETENI”, LA ANTENA 1

Epidemia de coronavirus izbucnită în România a afectat inclusiv planurile de vacanță ale vedetelor, motiv pentru care multe staruri au ales vacanțe în țară, pentru a se proteja de riscul infectării.

Printre vedetele care au decis să se alăture campaniei „Vara cu 100 de prieteni” se numără și Cristi Iacob, jurat la „Te cunosc de undeva!”.

Urmărește clipul de mai sus din campania „Vara cu 100 de prieteni”, de la Antena 1!

Cel de-al 15-lea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!”, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, și care îi are ca jurați pe Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, va fi difuzat în această toamnă, la Antena 1.

Roxana Vancea, Sânziana Buruiană și Roxana Ionescu vor prezenta o super emisiune! Ce surpriză pregătesc... Ștefania a dat din casă! Zeița de la „Asia Express – Drumul Comorilor” e hotărâtă! Ce va face, până să înceapă toamna...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x