Căutare Live

Nea Mărin a dezvăluit cum a ales să-și petreacă timpul liber, în „Vara cu 100 de prieteni”. „Am umblat prin țara mea superbă” – VIDEO

Nea Mărin s-a lăsat deocamdată de certat și de pus la treabă vedete și s-a bucurat de vară. A dezvăluit exact cum!

Gazda show-ului „Poftiți pe la noi: Poftiți la Nea Mărin” nu a pierdut timpul, căci nu-i stă în fire.

Dacă în perioada stării de urgență s-a ocupat de grădina lui, pe care a făcut-o să arate perfect, după cum a dezvăluit într-un interviu pentru Antena 3, apoi, Nea Mărin s-a bucurat de vară.

„Eu în vara asta am umblat prin țara mea superbă. Am descoperit oameni minunați, tradiții adevărate, oameni care gătesc, oameni care dansează. Voi ce faceți în vara asta?”, a spus Nea Mărin.

AI „VARA CU 100 DE PRIETENI”, LA ANTENA 1

Epidemia de coronavirus izbucnită în România a afectat inclusiv planurile de vacanță ale vedetelor, motiv pentru care multe staruri au ales vacanțe în țară, pentru a se proteja de riscul infectării.

Mai multe vedete au decis să se alăture campaniei „Vara cu 100 de prieteni”. Urmărește clipul de mai sus, pentru a afla ce a ales Nea Mărin să facă în această vară.

Ștefania a dat din casă! Zeița de la „Asia Express – Drumul Comorilor” e hotărâtă! Ce va face, până să înceapă toamna... În această toamnă, Antena Stars lansează trei reality show-uri...
Parteneri
3 zodii care se despart în săptămâna 4 – 10 iulie 2022. Nativii care au probleme în dragoste
Catine.ro
Ultimele știri
x