Căutare Live

Vi le amintiți? Primele imagini cu Mirela Vaida și fetița ei. Pe când cele cu bebelușul Vladimir? FOTO

Mirela Boureanu Vaida, fosta prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, a devenit de curând mamă pentru a doua oară, odată cu venirea pe lume a lui Vladimir Alexandru, un bebeluș de nota 10.

Mirela Boureanu Vaida, fosta prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, a devenit de curând mamă pentru a doua oară, odată cu venirea pe lume a lui Vladimir Alexandru, un bebeluș de nota 10.

Deocamdată, vedeta nu a făcut publică nicio fotografie cu micuțul, deși fanii sunt nerăbdători. Discreția a caracterizat-o mereu pe prezentatoare, mai ales în cazul primului copil, o fetiță superbă. Lai puțin timp după ce a adus-o pe lume pe Carla Maria, pe 20 februarie 2015, Mirela Boureanu Vaida a publicat imagini cu micuța.

Vi le amintiți?

Fanii așteaptă ca vedeta să acționeze similar și acum și să îl vadă pe bebelușul Vladimir Alexandru cât de curând.Micuțul le va bucura viaţa celor doi proaspăt părinţi, care sunt în culmea fericirii. De acum, fetița prezentatoarei tv va avea un frăţior de care va trebui să aibă mare grijă, alături de mami și tati.

Adio, visul frumos s-a terminat?! Cel mai iubit cuplu de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a destrămat? „Unde-i v... Se căsătoresc sau nu?! Adevărul a ieşit în sfârşit la iveală. Ce se va întâmpla cu Adriana şi Valentin în Marea Finală &...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri