Căutare Live

VIDEO! Deznodamantul din Narcisa Salbatica, amanat pe toamna

Cristian si Emil din celebra telenovela au fost invitati la Acces Direct, unde au declarat ca serialul va continua din toamna cu sezonul al doilea.

Intrebat de ce i-a otravit pe Narcisa si pe Tudor, Cristian a declarat ca acesta a fost scopul lui toata telenovela. Simona Gherghe i-a transmis ca a dezamagit pe toata lumea prin acest gest si ca ar fi putut sa se razbune pe colegul sau de platou Emil, cel care i-a luat nevasta. Emil a replicat ca el nu crede ca i-a facut un rau atat de mare lui Cristian scapandu-l de consoarta.

Ambii protagonisti au linistit-o pe prezentatoarea de la Acces Direct, transmitandu-i ca Narcisa Salbatica va continua si din toamna, motiv pentru care telespectatori sa nu rateze noul sezon al celebrei telenovele.Dana Grecu si Mircea Badea prezinta principalul program de stiri al Antenei 3, incepand cu 26 iunie... Factorul X transforma vietile tuturor concurentilor. Azi e randul lui Mary Byrne...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri