VIDEO! O concurenta a fost ceruta de sotie pe scena la X Factor UK

Aseara, britanicii au asistat la cea de-a doua editie a supershow-ului care a pus audientele pe jar in lumea intreaga, X Factor, iar asteptarile lor au fost intrecute de curajul unui tanar. Acesta si-a cerut iubita de sotie chiar pe scena X Factor, in timp ce aceasta astepta emotionata decizia juriului.

Scena X Factor din Marea Britanie a fost aseara martora unui gest deosebit de romantic, gest care a lasat juratii show-ului fara cuvinte. Samantha Halen, concurenta in varsta de 37 de ani, a urcat ieri pe arena O2 din Londra hotarata sa dea totul cu piesa Sex On Fire a trupei Kings Of Leon, pentru a convinge publicul de pretutindeni ca are factorul X.

Inainte de a-si incepe prestatia live, Samantha le-a marturisit juratilor X Factor ca a venit insotita de iubitul sau, Paul, de cativa prieteni si de familia sa.

Imediat dupa ce a treminat de cantat, un tanar si-a faut aparitia pe scena si le-a cerut iertare juratilor ca trebuie sa le rapeasca putin din timpul lor. Samantha l-a recunoscut imediat pe iubitul sau si nici nu a mai apucat sa il intrebe ce cauta acolo, ca tanarul deja ingenunchease in fata ei, pentru a-i cere mana.

Peste 5000 de oameni au fost martorii celor doi, in timp ce aproape 20 de milioane de telespectatori din intreaga lume au asistat la momentul romantic al Samanthei si al lui Paul. Prietenii cuplului au spus fericiti: „Samantha habar nu avea de ce se intampla. Juratii erau in mijlocul dezbaterii cand prietenul ei a aparut pe scena si le-a cerut cateva secunde din timpul lor!"

In Romania s-a incheiat deja prima etapa a supershow-ului care a facut inconjurul lumii si urmeaza tabara de pregatire, ce ii va reuni, la Bucuresti, pe toti cei care au reusit sa treaca de perioada auditiilor. Pe parcursul zilelor petrecute in tabara, concurentii vor beneficia de sfaturi, dar vor fi si supusi unor probe in urma carora vor ramane cei 24 de semifinalisti.

Fara bariere de varsta sau stil, X Factor a rasturnat audientele din intreaga lume, bucurandu-se de o incredibila popularitate in randul telespectatorilor. Pe langa oportunitatea de a-si schimba vietile, de a deveni cei mai cunoscuti artisti ai momentului si de a-si face vocea auzita, participantii au si o miza materiala pentru care pot lupta: 200.000 de euro, cel mai mare premiu din istoria show-urilor de televiziune din Romania, oferit de Orange.

Parteneri
Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry. Ce sarcini va avea de acum Ducesa de Cambridge
De când Meghan Markle și Prințul Harry s-au retras din viața Familiei Regale Britanice, anumite sarcini au rămas nerezolvate. În acest context, Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry și va duce mai departe munca acestuia. De când Ducii de Sussex s-au retras, zvonurile privind rolurile lor în treburile organizatorice au fost intens discutate.
Catine.ro
Ultimele știri