Căutare Live

X Factor a ajuns in capitala Moldovei. Urmeaza Bucurestiul

Caravana X Factor a ajuns la Iasi. Sute de ieseni au venit inca de la primele ore la Palas Iasi pentru a convinge ca au voce, charisma, prezenta scenica, ca pot face show si transmite emotii. Drumul lor spre celebritate poate incepe chiar azi.

Razvan si Dani sunt alaturi de concurenti, iar Razvan pariaza pe Moldova pentru marele premiu al show-ului, cu atat mai mult cu cat Andrei Leonte, castigatorul primului sezon X Factor este din Iasi. Romanii mai au o singura sansa pentru a deveni urmatorul super star al Romaniei si a intra in cursa pentru premiul in valoare de 200.000 de euro: auditiile X Factor din Bucuresti, ce vor avea loc pe 1 iulie.

A fost veselie mare astazi la Iasi la prima etapa a auditiilor X Factor. Sute de ieseni au vrut sa demonstreze ca au factorul X si au venit pusi pe treaba inca de la ora 08.00. In scurt timp, dupa terminarea emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani" li s-au alaturat si gazdele show-ului care i-au incurajat pe concurenti inainte de a intra la auditii, au glumit si i-au inveselit, asa cum reusesc sa faca de fiecare data cu telespectatorii Antenei 1.

Citeste continuarea articolului pe site-ul X Factor!

Danyl Johnson, cea mai buna prima auditie din istoria X Factor!...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri