25 de ani de Antena 1. Imagini de colecție cu Simona Gherghe! Ce i-au spus părinții după ce au văzut-o la televizor – VIDEO

 

De ziua Antenei 1, Simona Gherghe a venit la „Observator” și a depănat amintiri despre vremea în care se afla chiar ea la pupitru pentru a prezenta știrile, menționând că se simte nostalgică privind în urmă, la parcursul carierei sale.

„Începutul carierei mele în Antena 1 se leagă de Observator 13. Eu când am venit în Antena 1 am preluat Observator 13.00 și cel de la ora 17.00 de la acea vreme. Sunt nostalgică, privind în spate. Sunt aproape 17 ani de când sunt aici”, a spus Simona Gherghe.

Ea a explicat că în tot acest timp, nu a simțit nevoia să plece de la Antena 1.

„Nu simt că m-am plafonat. Aș fi avut posibilitatea să plec, dar nu am simțit nevoia să plec. Mi-a fost bine”, a spus Simona Gherghe.

Vedeta și-a adus aminte și despre primul Observator pe care l-a prezentat.

„Țin minte că mi-a spus tata că nu se mai termină acel jurnal de știri. I s-a părut cel mai lung jurnal de știri la care s-a uitat vreodată. Am avut emoții, dar am venit hotărâtă să rămân”, a spus Simona Gherghe.

„Am prezentat, pe vremea când eram la pupitrul Observator, cinci ediții «Genialii». Și l-am cunoscut atunci pe domnul Valeriu Lazarov. La prima întâlnire, dumnealui mi-a spus că ar trebui să fac divertisment, iar eu i-am spus că toată viața mea o să fac știri”, a mai povestit ea. 

Urmăriți amintirile Simonei Gherghe și imagini de colecție cu ea, în clipul de mai sus din „Observator”.  facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
10 ANI FĂRĂ MICHAEL JACKSON

vezi mai multe