Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Film: Eroi de Sacrificiu

Actriţa Aniela Petreanu de la Serviciul Roman de Comedie, însărcinată a doua oară, va naşte acasă

Aflată la filmările pentru ediţia din această seară de la ora 20.30, a Serviciului Român de Comedie, actriţa Aniela Petreanu, a avur cea mai plăcută surporiză a vieţii ei .

Aniela Petreanu

Aflată la filmările pentru ediţia din această seară de la ora 20.30, a Serviciului Român de Comedie, actriţa Aniela Petreanu, a avur cea mai plăcută surporiză a vieţii ei.

Cu câteva seri în urmă mi s-a făcut rău de la nişte lumânari parfumate. La filmări, iar nu m-am simţit bine. Colegii, evident, cu glumele la ei, mi-au cumpărat un test de sarcină, l-am făcut pe loc şi…surprize, surprize: sunt însărcinată cu cel de-al doilea copil! Întâmplarea a făcut ca fiul meu Carol, să fie şi el prezent la filmări, a fost foarte încântat la aflarea veştii. El de mult îşi dorea o frăţioară. Îmi tot spunea mama, să fie mulţi copii la noi acasă şi pe toţi să-i faci tu. Carol, de ceva vreme, se culca cu capul pe burta mea parcă simţea ce o să urmeze. Faptul că am rămas din nou însărcinată este o minune, mie medicii mi-au spus că pot să rămân din nou însărcinată doar dacă fac un tratament de câteva luni, de-asta sunt în al nouălea cer”, declară, plină de emoţie, Aniela.

Actriţa este adepta naşterii naturale, de fapt îsi doreşte să nască în propria ei casă.Îndrăznesc să nasc aşa cum vreau! este un documentar şi o companie pe care le susţin, iar zilele următoare voi pleca prin ţară ca să le vorbesc femeilor despre avantajele naşterii naturale, despre alăptare. Documentarul este unul realist, care prezintă naşterea nu numai din perspectiva medicală ci şi din perspectiva sufletelui de mama care arată să-şi nască puiul aşa cum doreşte: cu blândeţe şi calm, fără trauma şi stres”, încheie Aniela.

Ce rol va face actriţa în aceasta ediţie de “Happy show”, telespectatorii vor afla astăzi, de la ora 20.30, la Antena 1.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro