Micuța Melek din serialul "MAMA (ANNE)", alături de mama ei adevărată și tatăl vitreg. Răsturnare de situație: Șule și Cengiz o adoră. Cum se va termina serialul

 
+4 click pentru
galerie

Beren Gokyildiz, micuța actriță din rolul lui Melek, are 8 ani şi a reuşit să cucerească publicul serialelor trucești într-un timp extrem de scurt. Fetiţa a debutat la cinci ani în lumea filmului şi a câştigat o mulţime de premii, până acum.  În 2016, a luat casting-ul pentru rolul din serialul "ANNE" ( "MAMA").

Povestea unei copile maltratate de iubitul mamei (Șule), rămasă văduvă, care-și vede alinarea pe care nu o are acasă în chipul unei fotografe, suplinitoare la școala în care învață (Zeynep).

Fanii din România o urmăresc cu sufletul la gură și se întreabă oare dacă situația micuței se va remedia. Va rămâne alături de Zeynep sau de mama ei biologică și Cengiz, tatăl vitreg?

Telespectatorii pot urmări povestea micuței Melek, de luni până vineri, de la 14:00, pe Antena 1 și, oricând, pe Antenaplay.

Însă, până când situaţia va fi lămurită, realitatea din spatele camerelor se lasă dezvăluită. Părinţii fetiţei din film o adoră, în realitate. Iar mărturie stau fotografiile în care apar împreună.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe