Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Umor, muzica, dans: "Romanii au artisti" incepe la ora 20:30!

Dupa ce a readus in casele romanilor lumea fascinanta a teatrului, cu actorii ei mari si spectacole savuroase, Antena 1 se pregateste de un nou proiect la fel de ambitios precum TEATRU TV. Succesul TEATRU TV este dovada ca romanii isi iubesc artistii, valorile, iar incepand de miercuri, 10 aprilie, Antena 1 va reuni cei mai iubiti artisti din Romania intr-o abordare inovatoare.

Cuvintele cheie ale showului care va debuta maine pe micile ecrane sunt: intalnire intre generatii de artisti, spectacol total cu umor, muzica, dans si, daca pana in acest punct datele problemei sunt familiare, "Romanii au artisti" pluseaza cu divertisment vintage, tinute din anii '70 si transmisie alb negru! In spatele acestui proiect se afla actorul Mihai Bendeac, pe care telespectatorii il vor descoperi in noi si noi roluri.

"Romanii au artisti" nu inseamna insa doar reintoarcerea la o perioada si o generatie de valoare a scenei romanesti, ci aduce in fata telespectatorilor o intalnire extrem de actuala. Generatia de aur intalneste artistii noii generatii reeditand intr-o interpretare proaspata marile succese ale acelei perioade: momente de umor savuroase si melodii cunoscute si indragite.