Antena Căutare

Cei trei finalişti au vorbit acasă, prin telefon, cu familiile lor! Soția lui Sorin Brotnei, declarație neașteptată: ”Mi-e dor să te răsfăț, mi-e dor să te iubesc!”

Sorin Brotnei, Silviu Geandră și Mircea Zamfir sunt cei trei finaliști de la ”Ultimul Trib”, iar înainte de a începe primul joc din finală, aceștia au primit o veste bună.

Sorin Brotnei, Silviu Geandră și Mircea Zamfir sunt cei trei finaliști de la ”Ultimul Trib”, iar înainte de a începe primul joc din finală, aceștia au primit o veste bună.

Astfel, pentru a-și încărca bateriile înainte de a pleca în cursa pentru marele premiu, aceștia au avut voie să sune acasă și să vorbească cu familiile lor.

”M-așteptam să nu răspunzi. Ce mare s-a făcut, frate. Uite ce râde. Ultima oară avea patru luni. Vă iubesc mult de tot.”, a spus Mircea care și-a sunat soția pentru a-i spune că a intrat în finală.

De asemenea, și Sorin a vorbit cu soția lui și i-a făcut o declarație emoționantă de iubire.

”Iubire, te-am sunat să-ți spun că sunt în finală, în cei trei finaliști.”, i-a spus Sorin soției sale care nu s-a putut abține și i-a făcut o mărturisire inedită: ”Mi-e dor de tine, mi-e dor să te pup, să te strâng în brațe, să te răsfăț, să te iubesc. Off.”, a spus ea.

De asemenea, și Mircea Zamfir și-a sunat partenera de viață care a fost extrem de emoționată.

”Nu plânge că mă faci și pe mine. Sunt în primii trei, mâine am finala mică.”, i-a spus Silviu partenerei lui, iar aceasta nu s-a arătat deloc surprinsă: ”Nu am nicio surpriză. Știu ce am lăsat acolo. Nu te-am mai văzut de atâta timp.”, a spus Silviu.

Ce a însemnat competiția ”Ultimul Trib” pentru Daniel Chiriță: ”Nu credeam că o să ajung aici! Au fost probe în care m-a... Silviu Geandră, eliminat de la ”Ultimul Trib”, după o probă dificilă! Sorin Brotnei și Mircea Zamfir sunt în Marea Final...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x