Ultimul Trib

SEZONUL 1

Lemurii și Crocodilii s-au luptat pentru teritoriu, în „Jocul de precizie”. Cine a câștigat proba

 

Lemurii și Crocodilii s-au luptat pentru teritoriu, în „Jocul de precizie” – o probă cu o structură nouă în competiția „Ultimul Trib”. Concurenții au lucrat secvențial, dar și cu predare de ștafetă, pe un traseu plin de obstacole.

Proba de teritoriu a fost câștigată de echipa roșie, care rămâne, astfel, în satul malgaș. Lemurii sunt nevoiți să se întoarcă pe insula pustie.

În „Jocul de precizie”, concurenții au plecat de la punctul de start cu un băț pe care au trebuit să țină în echilibru o bilă. Când primul a ajuns la primul obstacol, acesta a trebuit să lase bila într-un coș, după care să se întoarcă și să predea bățul următorului coechipier.

După ce s-au adunat cele trei bile, concurenții au trebuit să le arunce ca la bowling și să le potrivească în trei găuri.

Apoi, la al doilea obstacol, concurenții au trebuit să dea jos șapte trepte din metal. Ulterior, au trebuit să formeze cu acestea o scară pe care să urce la o înălțime de patru metri. De acolo, ei au trebuit să „pescuiască” două cuști grele, cu 15 mingi.

Concurenții au trebuit, apoi, să arunce cinci bile într-un hexagon.

La punctul final, concurenții au trebuit să arunce cinci mingi de baschet într-un coș normal de baschet.

A câștigat teritoriul prima echipa care a introdus cinci mingi în coș.

În această probă, Lemurii și Crocodilii s-au luptat secvențial, dar și cu predare de ștafetă, în formulă de 3 contra 3, cu obligativitatea de a fi o fată în fiecare echipă.

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
10 ANI FĂRĂ MICHAEL JACKSON

vezi mai multe