Ultimul Trib

VINERI | ora 22.45

Cum și-au petrecut cei 21 de concurenți zilele dinaintea plecãrii în ”Ultimul Trib”, în Madagascar

 
+5 click pentru
galerie

 

Cei 21 de concurenți care au acceptat provocarea de a pleca în Ultimul Trib, show difuzat în aceastã toamnã la Antena 1, s-au văzut pentru prima dată și au povestit cum și-au petrecut ultimele zile dinaintea plecãrii în Madagascar.

            Platoul emisiunii ”Prietenii de la 10” a fost astăzi scena întâlnirii pentru cei 21 de concurenți curajoși care au acceptat provocarea ”Ultimul Trib”. Prima lor întâlnire a început deja cu o sărbătoare, având în vedere că astăzi este și ziua de naștere a lui Dorian Popa, pe care l-au sărbătorit cu un tort decorat cu lemuri și un tricou în aceeași temă, ca să nu uite ce îl așteaptă în Madagascar. 

În plus, aceștia au povestit cum și-au petrecut ultimele zile înainte de plecarea în Africa, iar din câte se pare, părerile sunt împărțite. Dacă unii au preferat ca în ultimele zile să își adune puterile și să se relaxeze, alții i-au luat pe cei dragi și au petrecut la munte sau la mare.

Un lucru este însă cert, toți cei 21 de concurenți se pregătesc pentru o perioadă grea, care le va pune la încercare toate abilitățile. ”Este un reality-show în care atât mintea cât și corpul este exploatat la maximum, tocmai de aceea cred că trebuie să învățăm noi să fim răbdători, toleranți și e important să știm când este necesar să rămânem uniți în interesul echipei și când lupta în ”Ultimul Trib” va deveni individuală”, mărturisit sărbătoritul zilei, Dorian Popa.

Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriță, Ioana Șulea, Mircea Zamfir și Roxana Chiperi. Cei șapte sportivi își vor măsura puterile cu tribul format din vedete și cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Șerban și cuplul format din Gabriela Popa și Silviu Geandra. Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuț Iftimoaie, Paula Chirilă și Sorin Brotnei.

Ultimul Trib” este un show adaptat după celebrul format ”Nomads”. Trei triburi - unul de vedete, unul de sportivi și unul compus din oameni de rând - vor fi trimise în Madagascar, unde vor fi supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare atât abilitățile sociale, cât și cele fizice. În ciuda personalităților complet diferite ale membrilor, fiecare trib va trebui să își dovedească puterea de a rezista sub impactul șocului cultural, dar și sub presiunea eforturilor fizice.

În fiecare săptămână, aceștia se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce tribul câștigător va fi cazat într-un resort de lux și va fi răsfățat zilnic, cel de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, unde membrilor tribului le vor fi trasate sarcini zilnice în schimbul cărora vor primi o porție simplă de mâncare și nu neapărat un pat, ci mai degrabă un loc în care să doarmă. Acesta nu este însă nici pe departe cea mai grea situație în care se poate găsi un trib: cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime. În plus, la finalul celor șapte zile de încercări grele, membrii triburilor vor fi nevoiți să se lupte și pentru a rămâne pe insulă.

Săptămână de săptămână triburile își vor măsura puterile în competiții spectaculoase și tensionate atât pentru ”Teritoriu”, cât și pentru ”Eliminare”, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-și dezvălui adevărata față și fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat. 

 

 

Toate noutățile despre acest show le puteți găsi și pe paginile de  Facebook >> / Instagram >>

🌴  Ultimul Trib se vede online pe AntenaPlay, aici >>> https://s.a1.ro/9XiUe8d. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe