Antena Căutare

Sorin Brotnei își lasă soția însărcinată și pleacă în junglă! Mărturisirile concurentului de la ”Ultimul trib”: ”A fost o decizie înțeleaptă!”

Sorin Brotnei, fostul membru al trupei Akcent, se pregătește să devină tătic pentru prima oară, dar acest lucru nu-l împiedică să plece în Madagascar, pentru a lua parte la ”Ultimul trib”. 

Sorin Brotnei, fostul membru al trupei Akcent, se pregătește să devină tătic pentru prima oară, dar acest lucru nu-l împiedică să plece în Madagascar, pentru a lua parte la ”Ultimul trib”.

Invitat în platoul emisiunii ”Cool Summer Nights”, Sorin Brotnei a povestit că a acceptat provocarea împins de soția lui.

”M-au sunat colegii voștri și refuzasem, după care i-am spus soției, într-o discuție lejeră, iar răspunsul ei a fost să merg, pentru că oricum am stat despărțiți o perioadă. ”, a mărturisit el.

De asemenea, concurentul de la ”Ultimul trib” a dezvăluit că e fericit de când a aflat că e tătic.

”Trebuie să recunosc că mă bucur mult, mai ales că îmi doream de mult asta. Voiam să fiu un tătic tânăr pentru copilul meu. Fetița e sănătoasă, urmează să vină pe lume la începutul lunii decembrie.

”Adevărul e că am fost plecat în perioada asta, dar am mers acolo pentru că apoi va veni fetița și nu voi mai avea timp pentru asta. Va fi Raiul nostru.”, a mai povestit Sorin la Cool Summer Nights.

Cum și-au petrecut cei 21 de concurenți zilele dinaintea plecãrii în ”Ultimul Trib”, în Madagascar... „Începe o aventură nebună”. Octavian Strunilă și-a luat zborul către Madagascar pentru cea mai mare provocare a vieții!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x